Thursday 1 April 2010

sisate picke

Noći ni od nas nikada neće zaboraviti.
Noć Nitko od nas neće sisate picke zaboraviti ikad
Škola pustiti van i sam imao osmjeh na moje lice. Večeras je noć. Ja kupio kutiju kondoma, ona je čak imao testirani stavljajući ih na nekoliko puta, no večeras je konačno noć oni su idući u biti dobro iskoristiti.

Dopustite mi da vam kažem pauzirati malo sms upoznavanjeo sebi i svojom djevojkom, Emily. Ja sam o 6'1, bek / kapetan nogometne reprezentacije i sve oko prilično snažne. Nisam ogroman dolje ispod, ali ima je oko 7 cm x 2 cm raditi. Ona je Showstopper. Knockout crnka s raskošnih teče kosu i kao magarca da umre za. Ona nosi grudnjak 32b lijepe grudi i on uklapa u ustima poput grejpa. Njezina koža je fer ten s raskošnim plave oči i osmijeh koji bi mogao napraviti samo vas i rastaliti. Ona je bila uvijek strah igrati se. Naš prvi poljubac bio prilično velik posao kako bi joj na taj način možete zamisliti kako je bilo prvi put ruku skliznula dolje.

Mi smo uvijek imali zdrav seksualni odnos mlade picke nakon što je počeo da gubi gore, moje meko prstima na svojim toplim pička samo bi ju prede. Imali smo razgovarali o seksu za dugo vremena, ali ona je jako strah da zapravo ide preko s njom. Znao sam da je htjela, gaćice bi dobili mokro samo govori o tome. I noć prije nje i napokon sam odlučio večeras će biti noć. Njeni roditelji bili su izvan grada na konju show i da će biti boraviti vikend daleko.

Sam hodio daleko od polja do kuće moj auto, ja sam rekla sms dopisivanjemoja mama je boravio tamo kod prijatelja kući, a ona ga kupio. Sve moje stvari bio upakiran gore i krenuo sam ravno do njezine kuće. Od trenutka kada sam išao u vrata, te mogao probati seksualnu napetost između nas. Ja uvijek znam kad mi je želi do određenog izgledati u svom oku i to je bio najočitiji je ikad postojao.

Ljubio sam joj teško i dugo. ispuštajući moja torba kao leđima udario u zid. Ubrao sam njezine noge prema gore i stavite ih oko mog struka. lepe picke Nikad ne ostavljajući moj jezik ostaviti usta njezina. Ona je znala poljubiti tako dobro. Bio sam već tvrdo kao kamen i ona to znala. Bokovima squirmed i igrao sa svojim pijetao ispod naših hlače. Nosila je tanki ljubičasti par noći hlače i remen ispod, a sa mojim košarku gaćice je bilo dosta osjeća između oba od sms oglasinas. Ja jedva mogao razabrati meke nabore njezine meke vagine. I teško je vrištala.

Ona stavi joj ruke oko mog kneck i ja staviti ruke ispod magarca za malo više podrške i voljela je svoje ruke na nju magare. Hodali smo kroz kuhinju, desno kroz nju opeke hodnika vodi natrag u svoju sobu. I malo joj usne nježno kao što smo zakoračili u njezinu sobu i bacio ju na krevet. Ona voli osjećaj bespomoćna. JA je otišao za njom i njena košulja je off u pitanje sekundi. Njen grudnjak je bio narančasti dobrodošao iznenađenje i brzo uklonjena. Njezina tits sisate matorkepostavite živahan i sladak sa svojim prekrasnim bradavice pozirala kao trešanja u sredini. Imao sam moj košulju i maknuti moj gaćice ubran istodobno i njezine noge prema gore i puzati ispod nje. Sam igrao s njom meke pička joj pod hlače i njezin zadirkivali sa mojim jezikom meko trčanje između svoje torove. Sam polako ustao i skinuo joj hlače otkrivajući joj prekrasna roza gaćice. Oni su moja omiljena je imala. Ljubio sam moj velike picke put prema dolje nogu, zaustavljanje u rad unutarnjih bedara da bi joj nešto meškoljiti. Ja polako ušuljao ruku i kad je mogao uzeti što više sam stavio prst na njoj pizda i polako utrljati. Znao sam da je ona bila u ekstazi, a to je točno gdje sam htio nju. Ljubio sam moj put do trbuhu, zaustavivši se lizati i sisati na nju malo bradavice i čuti joj jaukanje. Bilo je kao i glazba za moje uši. JA nije znati netko mogao biti to uključen.

Ljubio sam joj teško i dugo je i radio svoje ruke brže sa dopisivanje i upoznavanjemojim indeks i srednji prst na nju otvaranje i moj palac na nju klitoris. Njeno tijelo je pod mojim potpunu kontrolu. Ja pratiti izvan joj gaćice te ih preselili na to s jedne strane za nju blistavim maca da sazove moje prste unutar njega. Ja umočen jedan prst unutar njega s lakoćom mastan. JA dont misliti ona nikada nije bilo uključeno. Ona je gotovo vrištanje u ovom trenutku. Ja klizanje dva prsta u nju i iz malo proširiti. Joj zbijeno pićka je mužnje moje prste. On nokte kopaju na leđima jer je jauk u moja usta. Ja povući iz poljubac i uzeti off joj gaćice. I neka moj guzate picke jezik otpada nema vremena i roniti u njoj aromatičnim pizda. Ona je tako slatka okusa poda mnom. On je tijelo ide u konvulzija i ona počinje me prosio da se zaustavi. "Stop Stop baby ćete da mi sperma! Ohhhhh", rekla krikove. Ja gledati prema gore i reći "OK" i uronite mi jezik duboko u mokro joj maca. ona screams i slajdova dolje mjehuri i shoves glavu na nju kao ona cums.

Ona ne mogu govoriti, ali želi još puno toga. ona mi sisate plavusegura prema dolje na krevet i pretražuje na vrhu me ljubi me teško. Osjećam ju vlagu na trbuh. Joj ruku prema dolje i zmija nađe moj kurac tvrd kao kamen i nasmijala se. Ona ide ravno dolje joj grlo s njom, a ne nedostaje pobijediti. Moje tijelo je u svojoj milosti sada. Njezin jezik igra s glavom na vrhu, a zatim je zakopa ga duboko u usta njezina. Pustim je držati ovaj gore za oko tri minute prije nego što JA licemjerje imati crne picke ništa, ali joj slatka maca na moj kurac. Ona gleda u mene, a ja joj kažem želim da se unutar nje. bez riječi smo oboje dobili kretati prema drugom i poljubi teško i dugo poljubac. Ja ga razbiti i reći joj ja sam idući u dobiti kondom iz kese. Ona kaže kako nema sve što ja želim, moja mama me stavi na pilulu prije tri tjedna. JA skoro izgubljen moj sabranost ovdje, ali je zadržao sve to zajedno. Ja joj je preko zrcaljeno i njezin pognut na krevet. Njena prekrasna magarac mi bulji u lice. Ja gaver njoj pizda posljednji lizati i ona squirmed. Onda JA je otišao za to. Zgrabio sam bokovima i staviti moj kurac pravo na otvaranju joj maca. "Budite soft baby, nisam tamo ste imali prije", rekla je ona kao ona polako skliznula natrag na moj penis. Bila je to nevjerojatna stvar sam ikada doživjeli. Joj zbijeno pićka osvojila moj penis više napaljene klinkenego što sam ikada pomislili moguće.

Njezina himen je već prekinuo s tampona tako da nije bilo nereda, ali ona je bila gotovo vrištala u bolovima. Moj kurac osjećao kao da je bitak muzu njezin mišiće. Kao što je njoj pizda prilagođeni novim dobre picke uljez počela osjećati zadovoljstvo moj penis njezina cijepanja na dva dijela. Ona je vikala "ohhhhh moj goddddddd" i ja grunted kao ona podržan na mene ", rekla mi je rekla da zajebavati joj teško", željela je rammed u njoj. Ja izdvajali natrag, gotovo klizi van i golubice natrag u, Pickin up tempo. Joj dupe počeo šamarati protiv mene kao što sam pao u u ekstazu. Bio sam sisate zenestvarno uzimajući ga tamo prilično teško u ovom trenutku i ona je zvučalo kao da je o to dogoditi se opet. Nakon otprilike pet minuta je pustio sve inhibicije i došao na drugi vrištanje orgazma. Sam okrenuo ju više i dobio na vrhu joj i počeo oranju u njoj pizda. Vozeći moj kurac duboko u nju je sve što sam mogao učiniti da držite leđa sperma. ona poljubi me tvrdo i moaned, mi govori koliko me voli i ja htjela tako loše. To samo me zajebavati joj teže. Počela je vrištati i ja opet na nju nipples isisan kao što sam zaglavio moj penis u njoj. On disanja je početak da biste dobili puno više nedirnuta i JA nije znati koliko dulje sam bio idući u plave picke biti u mogućnosti zadržati.

Ja prevrnuo na leđa i ona je došla sa mnom. JA dont čak mislim da cam iz nje kao što smo valjane. Kosa joj je bila sve raščupane kose, a bila guzate kuckeje blistavim znojem, ali ona wasnt događa da se zaustavi. Ona je sama podigla i pala natrag dolje na moj penis. Sam je zgrabio i povukao ju prema meni, potezanje moj vlazne picke penis gotovo iz nje i počeo sam to raditi polako natrag u nju. Njezina jauk su previše za mene i osjećao sam se moj lopte početi zategnite. Doista počeo ga lupa u nju, držeći joj zbijeno i ramming moj kurac u nju. Ona je vikala kako joj maca počeo gole plavusestiskati u trećoj orgazma. a ja izgubio sve moje sabranost i otpuhao u nju.

I tako je na svom čvrsto i nježno kao što sam otišao mekan. Sjeli smo u mješavinu vlastitih sokova, o njoj i sam i na njenom krevetu i polako poznate picke zaspali u rukama svaki drugi. To je bio samo početak prilično smiješno prve noći seksa.pohotna plavusa

1 comment: