Tuesday 6 April 2010

guzate plavuse

t je kiša vani. Možemo guzate plavuse čuti kapi pljuštati protiv staklo prozor ekrana i tukli staccato ritam na krovu. Sobi je obasjan sjajem umire požara u kaminu. Povremeno smo se obasjan munje, a nakon toga niske buke groma da možemo osjetiti odzvanjaju u našim kostima. Na glavi leži na mojim prsima, s vaše kose škakljanje moju kožu. Moja desna ruka te okružuje, prstima lagano milovati mekana koža leđa. Vrijeme čini dlakave amaterkejoš uvijek kao i mi lagano udara jedni druge, naše disanje postaje sinkronizirani. Povremeno, jedan ili drugi od nas poseže za naše čaše crnog vina. Mi mršavih zajedno, naše usne susreta, a mi okus vina na usnama svaki ostali.

Vaša ruka potezima mojim grudima, i potkopava niže. I neka se duboko uzdahne kao svoju ruku bliži mom polu-tumescent penis. Prste lagano udara po donjoj moje duljenja penis. Moje ruke otuđe niže leđa. Moji guzata plavusa prsti zafrkavati i moždanog udara vrhu rascjepom. Svoju ruku okružuje moj penis, polako me milovati gore i dolje. Kao što to učinite, vi osjećate krvi unijeti svoje štap, koji se ne zgusne u ruci. Vaš thumb lagano testove moje cockhead, upitan da li sam producirao bilo pre-to da te volim toliko. Tvoj palac's Quest je nagrađen, a ako se osjećate kao što je svilenkasta slickness seeps od vrha moj penis. Palcem uživa u svojoj otkrića, razmazivanje sve debele amaterkeoko baršunastom mekoću mojih engorged ljubičasta glava. Možete čuti moje disanja povećavaju malo i osmijeh na sebe.

Ja sam ne samo sadržaja za primanje zadovoljstvo ruku pruža. Moja desna ruka slajdova iz rascjepa u guzicu polako se vaš želudac, lagano milovati osjetljivu kožu vašeg trbuha. Moje ruke putovanja više, dok jebacice ja polako mogu uhvatiti svoj velika tvrtka grudi. Ja sam uzbuđen da se osjećaju bradavicama već podigli protiv mog dlana. Vaša osjećaju tako mekana tits, pun i čvrst na moj dodir. I zamislite moju glatku penis klizna između svoje meke grudi, a možete se osjećati moj penis raste čak i teže, lupanje u ruci.

Bez usporavanje your milovati moje sisate matorkepenis, te podignite vaše lice ovisi o meni, a naše usne susret. Okus vina na usnama je ukusna. Mekoći usana Pogoni mene divlje. Naš jezik lagano dodiruju, i onda ste brzo od i ljubljenja putu niz moje grudi. Polako ste wetly putuju manje, dok ne dođete do moj penis, koji sada sojeva na svoje nježno milovati rukom. Moj disanje prestaje kao što sam ja osjećam tvoj dah na moj penis, radošcu usne i jezik na moj penis održavanju moje tijelo napeti. Konačno, osjećam tvoj mokrim jezikom liže tiho oko jahacica moje cockhead. Tvoj jezik traži raspor od moj penis, nježno masiranje, nagovaranje još više precum za vas to pijuckajte. Ja ću rado proizvesti više za svoje nepce, ruke nježno nagovaranje da se plakati iz mog ukočeni penis.

Kad sam može uzeti nijedan više ove dosadan rukovanja sisate amaterkemoj penis, te polako tonuti vaše usne preko moje cockhead. Moje su ruke u kosi, samo odmara tamo, osjećaj your ritma kao što ste wetly Bob gore i dolje na moj penis. Osjećaj vašeg mokrog, meke usne na moj penis, klizna gore i dolje, oslanja kontinuirano stenjati od mene. Tvoj jezik kovitla oko moje obujam kao glavu polako klipova gore i dolje. Jedan od ruke otuđe u moje loptice, nježno gnječenje te ih milovati.

Kao što počnete brže kreće sa svojim ližu i puše, moje jahacice ruke ostavite svoje glave i premjestiti na tvoj bedro. Ja uporno vučenje tvoj bedro da zažali moje glave. Trebam kušati svoje pizda. Trebam miris svoj seksualni buket. Moje oči uzeti u zapanjujući pogled na svoj erotski maca iznad moje oči. Usne su natečene i tamno debele plavuseružičasta, skrivajući svoje meke losos interijera. Iznad usne stoji klitoris, ponosno i uspravno. Tvoj pička blista s uzbuđenjem kao svoj sjaj sokovi od svijetla od umiranja žar. Vaša stražnji obraze krivulja divno, i moje ruke su magnetski privlači ih dirati. Osjećam mekoću guzicu. Kao što je moj prst odvojeni vašeg guzovi, ispitujući vaš seksualni otvoren pogled na moj sondiranje, bljeska munje pere sobu u brzi praska bijele svjetlosti. U tom drugom, sve Vaše lijepe i privatne tajne otkrivaju se moje oči i postati ukrašen na hard disk u moj mozak. To je prikladno da čin prirode otkriva da me prirodnu ljepotu vašeg seksa. Sve dok ja studirao svoje pička i dupe, svoje mokro topla usta i dalje da se okupa i masaža moj penis. Ako sam mogao zgodne dame vremena da će mirovati, onda bih će to da zamrzne vrijeme djeliću sekunde te munje.

Sada vam mora okusa. Moje ruke sniziti kukovima u moje ispružene jezik. Vi Nestle your pička na mom licu, pokriva usta i nos s sisate plavusevašim odiše maca. Ja duboko udisati, uzimajući vaše mošusni miris duboko u pluća. Miris Kirsten pobudila čini moj penis lupanje u ustima kao što wetly nastaviti kliziti preko moje tvrdoće. Moj jezik wetly slajdova ranije Vaše uske otvaranja, na slatko degustaciju hram vašeg maca. Ja meškoljiti i skliznuti moj jezik oko maca zidova kao što mljevenje svoj spol na moje lice. Moj jezik postiže onoliko koliko je u svoje dubine što je više moguće, prikupljanje što više vašeg kreme mogu. I moj zgodne mame jezik povući iz svoje rupe i početi lizati brazda između usana sa širokim potezima. Vaša mokro engorged usana zagrljaj mom jeziku čvrsto. Moje su ruke na bokove, vodeći vas da malim kružnim pokretima na moj jezik. I onda direktni moj jezik na zaoštravanje klitoris, lagano ga liže jer sojeva erectly.

Ja sam počeo lizati klitoris u mekom sporog ritma. Možete odgovoriti, kao da moj jezik je metronom, usvajanjem iste soft spor ritam u vašem sisa na moj penis. Postupno, mi smo oboje počinju podići tempo u međusobnim ližu i puše. Sve to može se čuti u sobi je zvuk našim jezicima laving međusobnim osjetljive mesa i kiše premlaćivanja na krovu i prozorima. Kiša počinje da pada teže, postizanje većeg nas lizati i sisati još brže. Ruke gurnite pod zgodne crnke mojim bedrima, omogućavajući vam da povući i gurati moj penis u svoje čvrsto sisa usta. Moj thumbs Razdvojite pička usnama moj jezik koji dozvoljava da se dublje među noge, kušati te potpunije, da napaljene klinkeimaju potpun pristup klitoris. Mi smo oboje prebrzu vožnju naprijed za ono što će biti ogroman orgazme. Mi smo sudjelovali u utrci za vidjeti tko može napraviti drugih eksplodiraju prvi. Osjećam se klizi preko ruba, i znam da će sigurno pobijediti ovu utrku. Vaša prianja, sisa usta ide još brže na moj penis, a mi oboje znamo ću uskoro će ispuniti usta, s mojim toplom kremom. Ja sam odlučan u namjeri da nastavite lizati kao što sam ja spurting unutar vaše nemilosrdan usta, ali moja odlučnost je poražen od čari svoje usne i jezik.

Ja gotovo da možete osjetiti vaše usne formiranje nestašan osmijeh kao što mogu reći ja sam iza točke bez povratka. Možete početi sisa teže, koristeći samo usta i usne, ruke moj hips povlačenjem prema gore gurnuti glavu moj penis na stražnju stranu vašeg vrata. Moja usta mora napustiti svoj pička kao što sam uzdiše glasno i snažno eksplodiraju u svoje sisa usta. To se osjeća zgodne noge kao da prva dva ili tri jaka spurts moje pucati dolaze direktno grla. Moji kukovi ne mogu pomoći, ali i dalje zabode u usta, kao što sam isprazniti bujica mojih vruće bude na proždrljiv usta. Osjećam se držite preostale spurts mog opterećenja u ustima, a jezik kovitlaju ludo oko moje penis. Moj penis je awash u vašem toplom obraza i jezika, mojih vruće doći kao što ste ga Swirl o svom tijelu osjetljiva. Tada osjećam mišiće grlo kao što sisate klinkeprogutate sve moja bit. Mislio od vas gutati moju nudi vam Pogoni mene ispucan.

Vi usporiti sisa, ali još uvijek možete sisanje, lagano, nježno. Kao što je moj disanje vraća na normalu, a krv se vraća u moj mozak, ja sam udario ponovno miris vašeg uzbuđenja. Sam otvoriti oči i vidjeti vaše gyrating kukova i maca ispred mene. Moje ruke uhvatite i povucite kukove vaš zgodne plavuse seksualni opet natrag na moje lice. Nema dosadan ovaj put, moj jezik preuzima brz ritam na svoj klitoris sam odustao kad me eksplodirati. Ustima ostavlja moj penis dok jaukanje iz tvoje ushićenje. Ja mogu osjećati dribling moje dolaze padaju sa vaše usne na moj cockhead. Vaše disanje postaje otežano i duboko. Kukova se suprot kao da ste bili vodeći ljubavnika napaljene klinkepenis duboko u sebi. Ti si blizu. JA otkriti okus vašeg maca sokova mijenja nešto, postaje sve više poput meda, kao što ste u blizini vašeg orgazma. Moj jezik nemilice suckles your klitoris kao te dobiti spremni da eksplodiraju. Zatim, s keening krik, da ostvarite svoj vrhunac, da pritom vaš maca teško vratiti na moje lice. Vi zgodne zene provlačiti i jaukati, mišiće u bedro napeti. Vaš orgazam čini se da traje minutu ili više, sve dok ne sažeti, iscrpljene, na moje tijelo. Vaše wits o vama su još uvijek, međutim, kao što vidite kapi moje dolaze koja pobjegao ustima na moj penis i brzo lizati i sisati ih u usta. Moj ukus prožima usta.

No comments:

Post a Comment