Saturday, 10 April 2010

napaljene zene

Ja sam Jack Livingston. Ja sam 58 godina napaljene zene stari udovac, te su za nešto više od 20 godina. Imam dvoje odrasle djevojke rade izvan zemlje. Ja zapravo 'bio sam od moje djece završio srednju školu i otišao u koledž. Također sam živjela u dvije iste priče, 3 spavaće sobe kuće za više od 30 godina. Jedna od mojih susjeda su Sheila Cowen i njezina kći, Diane. Ovo je priča o tome što se dogodilo nešto više od godinu dana i brige sebe i Diane .....

Cowen je živjela vrata do vrata za oko 10 godina. Nikad nisam vidio čovjeka oko svoje mjesto, Sheila je samohrana majka. Mi smo imali mnogo cookouts na moje mjesto, jer sam grijani bazen u prizemlju, s velikim jacuzzijem. Oba Sheila i Diane oduvijek su došli sisate zene tijekom nošenja prilično oskudan bikini i voljela plivati i uživati u jacuzzi. Ja sam gledala Diane cvatu od mršavko, gangly malo 6 godina na lijep i pohotan mlada crna dama od 16 godina.

Diane sada samo plašenje od 6 metara visok, sa prekrasnim čokolade boji kože, ramena svilenkasta, kosa i nevjerojatno čvrsta 36D tits. Ona je lijepo vitak struk i lijepe mjehurić uporište. Njen osmjeh će se rastopiti M & M na stotinu metara.

Bilo je hladno i vrlo kišni dan u siječnju, te je kiša za 3 dana. Diane obično išao u školu na one dane nosi kiše kaput klinke jebuljei nosi kišobran. Ali danas, to je bio drukčiji. Stajao sam od moje velike slike prozor i uživanja nekih vruća čokolada i gledajući pljuska. To je bio samo o vremenu Diane obično šetnje uz osmijeh i mahanje rukom na putu kući iz škole. Pogledao sam prema dolje blok i opazi. Bila je srpske zene hodanje spor i nosi kišobran upropastila. Ona nije imala svoje kabanice s obje. Ja mogu reći da je u nevolji, zapravo sam mogao vidjeti svoju trese od kiše i hladnoće. JA ran vanjska strana da se njezina unutrašnjost od kiše i dobiti toplo. Plakala je jako, brbljanje s zubima.

Sam je odveo u kuhinju da bi joj neki vruća čokolada već sam napravio. Bila je trese loš kao što sam ostavio da se veliki ručnici kupelj za nju to obrišite. Kad sam se vratio, ona je ustao i rukama zamotan oko mene, da me drži čvrsto protiv onih predivnih tvrdi njezin tits, i plač na mom ramenu. "Oh, gospodine J." Ona je plakala. "Ja sam tako hladno. Mogu li ostati ovdje sve dok mama dođe kući i zagrijavaju?"

"Naravno da možete, baby." Pusti me i početi vrući tuš za klinke kurvicevas i navedene haljinu, tako da mogu osušiti mokru odjeću. " Ona je samo kimnula glavom dok je sjedila nazad dolje i opet sam na čelu na katu. Kad sam se vratio, ona položi svoju glavu preko njene ruke na stol i trese je tako loše i plače. Ona nije odgovorio kad sam joj rekla da je sve bilo spremno, tako da sam ju pokupila i nosio joj stepenicama na master kupatilo, koja je kombinacija kadom i tušem vrtu. Ja dlakave zene sam već bio postavljen haljinu i sjede na zahodu Diane poklopac. I onda joj je rekla da svlačiti, bacanje mokro joj odjeću u spavaću sobu i dobiti u toplim tušem, i lijevo.

Iz nekog razloga, nisam ni blizu, ni kadu spavaća soba vrata. Nakon gotovo 30 minuta, JA je otišao leđa to bi joj mokro odjeće, ali gole klinkenije ih vidjeti. Zvao sam se da Diane i pitanje da li je ona OK. Nije bilo rasprave, JA je otišao dalje u spavaću sobu, opet zove da ju. Tuš je trčanje, ali to nije zvučalo kao da je sve prije nego udaranje dna kade, pa sam zakoračili u kupku. Sjedila je na strani kade, još uvijek u njoj mokre odjeće, a još uvijek plače teško. Znao sam da će oboliti, ako nisam ništa učiniti. Sam je ustao i počeo joj svlačenje. Ona nije rekao niti išta to stop me kao što sam uzeo je sve od i bacio na hrpu pokraj vrata. Damn, ona je tako jebeno lijep, ja mislio to ja osobno. Moj penis matore zene je miješanje u moje traperice pravedan obličje at njoj. JA ček tuš, nalaz je samo pravo da se ovo hladno djevojka lijepo i toplo. Kao što sam počeo kretati Diane u tuš, pogledala sam na njezinu licu. Došlo je izgled, "molim vas, pomozite mi! Ne mogu to učiniti po sebi." U to vrijeme, moj penis je kao tvrdo kao dlijeto!

JA je uzeo moj t-shirt off i njezin preselio u kadom i tušem tok. Iako je još uvijek stajao, izgledalo je kao ona je o do kolapsa, pa sam napaljene klinkeužurbano oduzeta i dobio u njoj držati gore. Kao što sam učinio, ona je zgazi desno protiv mene, s rukama preko mojih ramena, drapiranje niz moja leđa. Moj hard penis je pritisnut desno na spoj od svoje malo otvorena noge i maca. Njezina tits i tvrd dijamant bradavice pritiskom od moje grudi. Činilo se da svaki put uzela u dahu, joj maca je pritiskom teže protiv moj penis. Morao sam joj vratiti više pod tušem. Kao što sam učinio, moj penis skliznuo između nje vlaženje usana, djelomično iznutra. Ona je bila počinju kretati bokovima protiv mene i tiho jadikovanje. Uz svaki nevine zene pokret, moj penis, već dobro obložen joj maca sokovima, poskliznuo dalje i dalje unutra.

Do sada, moj penis je preuzela za moj mozak, i ja krenuo je in i out, odgovara joj pokreta. Uz svaki udarac, idem polako dublje. Uskoro sam bio pravo gore protiv svoje djevičanskom barijeru. Diane podići glavu, meni ljubljenje i olakšati njezin jezik u moja usta, naše sisate kuckejezike bore za prevlast. Odljepila me gleda s razgrnuti očima. Uz nagli trzaj, himen joj je probijen i moj penis pokopan do pune dubine u njoj maca. Ona neka se cviliti boli i postavio joj obraz protiv moja, osjećao sam se gdje joj cvileći i suze boli. Sa drhti usne, rekla je, "Ja sam vas htjela za dugo vremena, g. J., nisu li primjetili kako sam se uvijek vijoriti koketirati i moje tijelo oko vas?" Nisam odgovor, samo poljubio duboko ponovno. Naša tijela su automatski jebeni jedni druge u sporom ritmu, radeći na taj konačan blaženstvo Cumming. Ona je krenuo bokovima u kružnim pokretima velike zene na moj unutra i van potezima. "Što se događa? Ja sam počinje osjećati sve toplo i tingly tamo dolje!" Ona je pitao.

Oči su joj bile zalijepljen na moje. Osjećao sam da smo mogli vidjeti na drugima "duše! "Vi ste spremni za dobivanje sperma, bebe, to je znak da je vaše tijelo zgrade do konačan puštanje od strasti. Niste li ikada imali orgazam?" JA je guzate kuckepitao. "Da, ali ga nitko nikada osjećao ovako," rekla je. "Samo neka se graditi i izgraditi, rekao sam što sam povećao brzinu, jebeni joj dublje i brže. Bila je brže i dublje disanje previše, sa svakim udisajem skoro podudaranje moj jebeni joj maca. Ruke su joj pod mina i zaključana, zbijeno tits joj protiv mene. Činilo se da je samo naš manji su tijela u pokretu, jebanje za dragi život. "Nemojte ga držite leđa, moj mali crni ljepoti, samo neka to flow," rekao sam joj. "Vaše tijelo zna mlade zene što želi i kako to dobiti."

U to vrijeme je bila potpuno svjesna što se događa, a događa s njenim tijelom. Njen osmjeh je bio sjajan kao sunce kroz oblake. Ona nas upletena okolo i nagnutom prema natrag uz zid zid i podigao svaku nogu do vrha izvan kade strane. Njene noge se proširio širom otvoren, a bila je odskakanje gore i dolje na moj penis krut za sve je bila vrijedna. Odjednom, ona vikao je: "Oh, moj Bože! O, moj Bože! Nemojte stati, nemojte prestati! To se osjeća soooo dobra! Oh Oh!"

Osjetio sam poplavu joj teče med sve oko moje pijetao i loptice, mene šalje u jebeni bjesnilo i pucanje nit poslije sisate zenenit bebe izradu prskanje sperme duboko u utrobi joj gladna. Naša tijela su jerking unisono sa svakim grč. Kad smo bili učinili, s njom u naručju, mi polako potonuo na dno kade da se nastavlja pod toplim tušem sprej. Izgled u svojim toplim očima i na licu joj je napaljene matorke bio izvanredan. Samo ništa ali ukupno blaženstva! Moj penis je još duboko u sebi i držala se kreće gore i dolje na mene, svaku kap mužnju stezanjem joj zbijeno maca je već na mene. Sa svakim pokretom, Mislio sam da je bio težak to pull off moj penis mi je zadržati u svom kipuću lonac.

"Pa, moj mali crni ljepote", konačno sam rekao, smiješeći se vratiti u nju, "ti nisi djevica bilo više. Od ove točke, bez obzira na svoje mlade dobi, te se smatra žena!" Ona je pričvršćen joj maca na mene kao zbijeno mogla, mogla sam vidjeti kako ona joj napinjanje muzu posljednje kapi sperma od mene. Kao što je ona stavila svoju ruku na strane kade da stoje, ona čuva cijeđenje zbijeno i moj penis izašao s glasno "pop". JA nije 'vidjeti bilo koji cum ponestaje joj maca i dolje joj noge, pa sam znala da drži ga sve unutra. Unatoč svojoj čokolade bojanje, njezina napaljene klinkemaca usne bile crvene i natečene iz naše jebeni. Ona giggled kao mala školarka što bi došla dolje da mi pomogne gore. Kao što sam stajao, ona je uzeo moj omekšavanje penis u njezinu toplu ruku, osjećaj slickness naše kombinirane vruce zene tekućine, polako mi je raditi, pokušavajući držati mene ide potpuno mekana.

No comments:

Post a Comment