Sunday, 28 March 2010

debele zene

David, visok i mišićav momak debele zene od oko četrdeset traži posebnu vrstu intimnosti na seks klub.
David je bio ogorčen nakon događaja iz prošlosti ovog tjedna. Njegov posljednji izlet na spol kluba uključen djeluju iz jedne od najukusnijih fantazije da je David je kreativni um mogao zamisliti. To su uključeni reenactment zamršeni brata sestru incest fantazija. Dopustite mi da vam se odnose događanja koja su nabavljena iz prošlosti noći.

Svaki spektar njegov plan je bio postavljen u pokretu. Plavokosa djevojka po imenu Pollyanna uhvatio ga je posmatranje dolje na nju straga u obliku srca. Njegova savršenstva potencirao je čipkasti ružičaste gaćice koje prigrlio dva puna zavoja. Kao što je David oči putovao dalje do onoga što se nalaze između njezine bedrima, Polly se činilo da osjeća njegov gori pogled usmjeren na bedra. Polako joj glavu okrenuo leđa odmah iza gdje je stajao. On je gledao pink jeziku pikado oko opsega njezine lipsticked usne gladno.

Način na koji ona exuded povjerenje i gole debele zene skoro svaki zamršenost onoga što je napravio zagađenosti ženu ona je podsjetila David od svoje sestre. Ista sestra je iskusio kratko, ali smislen odnos sa svima onima godina. Ali sada se predstavio priliku da na neki način oslobađa nezaboravna sjećanja na ono što nikada neće dogoditi opet. David nije mogao postati mladi opet ili vratiti vrijeme, ali za osamljeni put u ćorsokak život je vidio bljesak sreće stoji stopalo daleko. Osmijeh obasjan svoje lice poticanje zagađenosti pristupiti u kojoj je sjedio.guzate plavuse

"Bok, Kako se zoveš draga?", Ona je gotovo moaned na njega. Gušenje out odgovor, rekao je David ... moj .. zovem se David, hi ". "Ja sam zagađenosti, što je imate u vidu za Vaš posjet ovoj fini osnivanja?". David dozvoljeno oči u susret, a njezin je izjavio: "vi", bacivši pogled sa strane prije susreta nebo plavo svjetlucanje zagađenosti's perunika. Ona blushed i uzeo brzi daha, spuštanjem stražnje ju na stolicu preko puta njega. "Odakle mi želite?", Njezin upit lebdjela u njegove uši i tvrdoglav penis u trenucima vremena.

To zategnuti protiv ispred svoje debele devojke traperice prilično bolno. Iako je pogledala i vidjela svoje oči počinu na njegovu humku. David ukazao se u potkrovlju s četiri post krevet, a Polly uhvatio njegovu ruku u svojoj vodeći ga gore stepenište. Vidjevši ju vodilja mu je donijela na temelju jedan bljesak iz prošlosti. Polly je njegova sestra, i odjednom su bili kod kuće. Samo za drugi kao stvarnost postaviti u, a on ju je gledao manevar njegov remen off. Jeans je nosio pao oko gležnjeva. Polly buljila zatišje jawed na Nine Inch monstruoznost engorged prije njezina široka očima.

Sigurno ne nabodete najveći je ikad vidjela, što je bio zaposlen ovdje u dobi od osamnaest godina, prije tri godine, aligole plavuse jedan od najdeblji Zaista. Bez potrebe da ga se dotakne, ona je rukom prema krevetu, privezane obje Davidove zapešća na postove zasebno. Vezao slijepo preko očiju. I polako odmaknuo od kreveta, signalizacija na dva azijski djevojke čekaju na vratima. Obje djevojke dobio eyeful i ovo kurac bio je njihov prvi devet incher. prvi više od sedam inča biti precizan. Naravno da pička nosila.sisate kucke

Njihova imena su Kay-Li i Suriya, debele matorke tradicionalna tražite azijski djevojke oko pet metara i nešto više visoka, tanka tijela opremljene sa grudima koje su pune i okrugle i zaobljene, a jednako čvrsta magarci što mekši pokretačka sila iza svakog Gvido da thrusted tako nasilno unutar njih. Obje su u svojim dvadesetima. Polly gledao svaka djevojka puzati na rukama i koljenima preko krevet prema Davidu. Njihove ruke istražili njegovu muskulaturu kao novi ljubitelji bih. Rasvjeta svojoj koži plamenu s malady senzacija. Obojica su postavljeni poljupci duž vratila osjećaj da trzajima i promiješati s nježnim zagrljaju djevojke usana. Kay-Li je imala priliku da kapa David's penis je kao ona glasan veliku glavu njegov penis. Sisa joj je omatanje vitkim prstima oko osovine i trljajući ga prisno, stroking sa guzate kuckestalnim ritmom voli ono što je ona održana snage.

Suriya slatkorječiv mu jaja jedno po jedno i počeli zagledati osim obraza Davidova magarca. Umetanje prst u smeđe i otkrivanja oblika graha žlijezde je zacrtan u kružnim pokretima. Vožnja u njemu najviše debele kucke inzistira grunting i trza na njegov penis osovine. Poticanje prestao jer su obje djevojke poljubila prsa, igranje okolo s bradavice kako tonguing i ugađati na dosadan način. Giggling glasno kao David writhed nemoćni učiniti mnogo ništa. Azijski djevojke su kremasti mokre izvan bilo normalno gradijenta.

Na kraju dostupne pijetao sisate plavusepokazao previše primamljiva za Suriya. Ona se popeli na njega i spustiti joj dupe dolje na mesnati stup. Njezin mali razrez pomirljiv python probadanja kao što je tražio topline i vlažnosti njene uske jame. Glava njegov penis Udario protiv nje maternice njezin puni nadjevom. Ona valjane bokovima okolo na dužinu brzo trajnu leprša clenches od zbijeno maca tunela gripozan Davida vratilo bolno. Ona creamed u tren oka kaplje svoje sokove nad njegovim zarobljen probadanja. On shuddered vlasništvo tolerirati ključanja sjeme koje akumulira u njegovu osovinu. Uretra je izolirana po uskom i većina immaturely elastične pussy hole, lišavajući David od onoga što je htio doživjeti.

Suriya usta sa krilu još uvijek cumming debele amaterke teško kao što je navedeno u podnožju kreveta nesposoban to premjestiti. Joj čula bombardirana orgazma puštanje brodoloman bilo izvedivo ideja imala obnavljanja. Kay-Li sama doveo do položiti njegov probadanja između nabora joj zbijeno pićka slično. Jak bokovima okolo u David's krilu brzo kao još jednom našla svoje uretre zapečaćene zatvorena, blokirajući pohotna crnka novi sadsvaku priliku da se sperma od dolaska na uživanje. Kay-Li nije trajao pet minuta prije nego što joj sokove obložena ugurati vratilo u neredu cummy bijele i jasno tekućine. Ona nije ništa više nego joj je dobio samo gore i off njegov krug koji su pokrenuli monumentalni priliv kremaste dobrote teći iz njezina ružičasta razrez. Kay-Li plakala malo sama povlačenjem koljena prema prsima gore.

Polly prikaza scene i bez sjaja sve zajedno David's long penis mesa. Pre cum formirana na otvaranju je slinjenje dolje dno penisa. Ona je prišao i kleknuo pred njegovim bedrima rastanka, gripozan korijen prstima čvrsto omotan okolo. Zagađenosti tretira Davidov penis poput toplog lizalica, klizne joj jezikom oko underside.Tasting svoju kožu i mjesta gdje sjajnu tekućine odmarao. Upija sve to unutar njezina usta i kreće prema gore da ga, dijeleći ono debele ribe što je prikupila. Ruke je radila u njegovu uklanjanju gumb dolje tirkizne košulje na bolno sporo. Dira na izloženu kožu i ljubljenja uz tkaninu, gdje je nekad bio. David je lijepo graditi oko njega. Ne bih sumnjam da je radio out nekoliko puta tjedno kao rutinu. Njegov izgled je zadržao njemu izgleda kao licni oglasi sms i svaka žena je na njegovom zvat poziv.

On je pomogao da mu skinem majicu i pogledala dolje u mom koncentrirano lice, moj jezik liže na njegovu loptice i stroking njegov penis. Sam stajao pred njim, savijanje prema naprijed i pritom moj hips natrag prema kojem je on sub Osjetio sam stisak prstiju strana moje gaćice ih vuče dolje nogama kao usne i tople mokre jezik trzanje at moja pička rupa. Reći da sam bila mokra bio nedorečenost, ali moje tijelo je spremna da ga primi u gotovo trenutačno. David dozvoljeni sam mnoge trenutke da me dovesti do tog vremena prije nego što žena je odobren joj seksualno oslobađanje. On mi je okrenuo i imao mi stoje pred njim. David fumbled s kopča od moj grudnjak i oslobodio moje grudi od svoje 'ropstva', njima pozdrav sa mnoštvo poljubaca i licks za osjetljive bradavice. Neugodno svrbež zgrade u intenzitetu nanijeti moja pička stalno se tresli, sisama zagrljaju moje dlanove svojih ruku.sisate matorke

Ja bi plakala u frustracija da nije preselio na drugim područjima. Topla mokri jezik swirled oko moje pupak kao svoje prste potražio ružičasta otvor između nabora mog cunny. David mi diddled ljubavlju kao što sam squirmed okolo u svojim dokučiti, njegova dva prsta ne dovoljno dugo da debele sisate ispočetka moje svrbež, samo služi za povećanje neprestanu žudnju mojih gladni Quim za meso staviti. On je završio svoju digitalne dosadan moje rupe i gledao me zažali mu bokove. Naša dijelovima usklađen neposredno prije sastanka, David's penis tražeći moje cunny rupu. Punjenje mi do vrha i oslanjanje se kao što mi se preselio u krilu, gripozan ruke na mene kao što sam uživao u penisne sondiranja. Moj moans emoted moje predstojeće orgazmički vrhunac, na koje on mi bounced zajedno fast.My ga tijelo ne može izdržati nagla promjena brzine kretanja kao što sam creamed nad njegovim pistoning probadanja. Nekoliko suza je pala, iako mi je David seli čak i dalje. "Jeste li dobro?" on je pitao mene u blizini šapat. Sam klimnuo glavom nagnutom prema naprijed i na njega, njegovu mesnati stup muče moju vrlo osjetljivi cunny post orgazma. Whimpers emitirana od mene kao što sam dao u svojoj nagli praska energije. On mi je jebeno teško i duboko, šamaranje moje dupe dolje protiv bedrima kao svoje bokove prema gore guraju u moje.

Trenja u meni pokazala se sasvim previše za podnijeti Davida. Njegov penis throbbed i squirted svojih umak u meni. Slikarstvo moja utroba gusto kao što sam sklopim oči naslonjena glavom na rame. Kay-Li sauntered preko hendikep mi je bijeli ručnik kao što sam uspio da stoje uspravno. JA je uhvaćen da sperma dripped dolje i van moje ružičaste razrezan i staviti svoju sms upoznavanjeodjeću na leđima, prihvati moje plaćanje - cijeli tisuća dolara, moja najveća isplata datum za 'in-house' spojke. David odjeven je i dobio na noge. On je poljubi usne moje još jednom kako je izašao u noć.

No comments:

Post a Comment