Thursday, 6 May 2010

guzata matorka

Htjela sam plakati, nisam mogla vjerovati moj šef je sve to za mene. Svatko počele dolaziti do mene i recite mi kako su guzata matorka bili sretni za mene. Moj gazda predao mi boca pjenušca, i rekao mi da je to za Ken i ja slaviti večeras. Onda sam čula drugu bocu se otvorila, i pila Phil zalivši čaša šampanjca za svakoga. JA je staklo, a zatim sebi oprostiti za nekoliko minuta, tako da sam mogao nazvati Ken. Htjela sam čuti njegov glas tako loš, a htjela sam mu reći o tome što moj sisate jebacicešef nije za mene. Telefon zvonio jednom, on je pokupio, i reče: "Hello my love! Kako ste? "

"Bok beba! Ja sam dobro. Samo sam htio nazvati tako da sam mogao čuti svoj glas, i što reći Mr. Johnson učinio za mene. "

"Što ti učini bebe, a vi znate debela matorka volim čuti tvoj glas previše."

"Baby on me iznenadio sa party za svoj angažman. On je cvijeće, baloni, i šampanjac za mene. Plus mi je dao bocu šampanjca za nas večeras dijete. "

"Wow to je velika ljubav. Ja ne mogu čekati da dobijete kući večeras. Želim Vam da vidite što sam planirao za vas. "

"Baby I am rano krenuli, gospodin Johnson je također dala mi ostatak dana off. Kada ćete biti kod kuće? "

"Ja sam sada postoji tarifni dijete. Nemojte ići u dnevnom boravku dok ne doći. Idi na gornjem katu, i čekati mene na krevet. "

"Ok baby ću, samo zato što te sisata matorka volim, i pitao me previše."

"Da my love! Sad moram ići, ja sam branje gore drugi iznenađenje za vas. "

Ken obješen na telefon, ne bih mogao prestati razmišljati o tome što je on bio uzimajući za mene sada. Tako sam prenagao guzate jebacicegore, dobio moje stvari, i krenuo kući. Jednom sam tamo, ja hodio prošlosti dnevni boravak, i Ken su vrata za njega zatvorena. Nisam se usudila da vidi da li je napustio ih je otključana. Umjesto toga sam otišao uz stepenice, i sjede na krevetu ga čeka. Kao što sam ga je čekao, JA je zadržao gledajući moj prsten. Nisam mogao vjerovati da je napokon me zamolio da se uda za njega. Još od prve noći sam ga vidjela, znala sam da sam htjela biti s njim. Bilo je nešto o njemu koji me znaju on je jedan za mene.

Čuo sam ulazna vrata otvorena, i znao dlakava matorka Ken je bio dom. Sam legao natrag na krevet, i pretvarao se kao da sam spavala. Kad sam osjetio mu sjedne na krevet pored mene, i Lean u kao što je on htio me poljubiti. Sam otvorila oči, pogledala ga i reče: "O vrijeme imaš ovdje, ja sam bio na čekanju."

"Vi ste odvratna! Vi znate da? Ja bi trebao te škakljati, ali umjesto toga ću vas poljubiti sve više. "

Ken počeo ljubiti vrat, i grickanje debele plavusena moje uho. On je znao da me stvarno uključen. Ken otkopčan moje košulje, i to izdvajali off. Onda Ken polako poljubio svoj put prema dolje na moje bradavice, koje su bile teško u ovom trenutku. On polako staviti svoja usta na bradavici moje pravo, i počela sisati na nju. Sam bio idući divlja, htjela sam osjetiti njegovo tijelo na moje. Bio sam ne siguran što je planirano za večeras, ali sam znao što sam planirao za sada, a to je pokušati ga zavesti. Sam povukao svoju glavu na moje, pogledao ga u oči i reče: "Baby Ja sam ne siguran što ste planirali za večeras, ali znam obrijana matorka da želim voditi ljubav za mene upravo sada."

Ken pogledao me i rekao mi da on htio napraviti istu stvar, ali on je iznenađenje me čeka dolje. Ja zakopčane košulje natrag gore, i rekao ok. On me izvukao prema gore, grabbed moje ruke, stavite slijepi fold na mene, i mene je vodio dolje. Kad je me u dnevnoj sobi, on mi je sjeo na kauč. Sljedeća stvar sam znao, bio je velik kutija stavljanje na mom krilu. On je povukao slijepi poklopac off, i rekao mi je da požurite i otvorite okvir. Sam bio težak to shvatiti zašto sam morao požuriti, no kada sam otvorio kutiju sam to shvatio. Kad sisate i guzate devojkesam izdvajali od poklopca, malo bijelo štene iskočila je glava iz kutije. Ja izdvajali štene iz kutije, i snuggled ga blizu mene. Tada sam pogledao Ken, te mu rekao da ga jako voljeli.

"Ja tebe volim bebe, i njeno ime je Pookey. Dobio sam ju danas za vas. Nadam se da vam poput nje. "

"Baby I njena ljubav, a ja te volim za nju uzimajući za mene."

JA postaviti Pookey dolje napaljena matorka na kauč, skočio, i dao Ken veliki poljubac. On je spustio svoje ruke oko mene, izvukao me blizu k njemu, i poljubi me dugo i teško. Zatim me utvrđenim na kauču, i počela otkopčati košulju moju opet. Zatim se popeo na vrhu mene, mogla sam osjetiti njegov hard penis pritišće uz moju pičku. Htio sam ga osjetiti u meni tako loše. Sam povukao svoju košulju, i počeo ljubiti prsa. Voljela sam mu dlakava prsa i volio poljubiti i sisanje na bradavice. Znala sam da je volio da debele klinkeih sisao na, rekao je on to stvarno ga je uključen. Kao što sam bio njegov sisa bradavice, došao gore, zgrabio moju kosu, i gurnuo mi glavu na prsa.

"Oh Brea ne prestaju da se osjeća dobro!"

Ja usisan teže na svoje bradavice, kao što sam osjetio ga gurnuti njegov penis tvrđi od mojih maca. JA koji je potreban da ga osjećaju u meni tako loše. Pitao sam ga da me zajebavati. Ken dobio, skliznula njegove hlače prema dolje, kao što sam slid off moje suknje. Zatim se popeo natrag na mene, odgurnuo i njegov penis u mom maca. On je pokopan njegov penis koliko je mrsava matorka mogao u mom maca. Tada je počeo poduzetan i to uvlačenjem i izvlačenjem brže. Ken's penis osjeća tako dobro u meni, bio sam tako blizu cuming, ali sam htjela pričekati. Htio sam da se sperma s Ken. Do sada je doista bio lupanje moj maca, i ja ga mogao osjetiti lupanje u mom maca. Znala sam da će uskoro ispuniti moje maca sa svojom toplom sperma. Ken pokazali njegov penis u mom maca jedan zadnji put, onda sam osjetio ga upuca njegov vruć gole klinkesperma duboko u moju pičku.

Čim Ken je prosut sav njegov sperma u mojim maca, on je srušila na vrhu mene, i neka se veliki uzdah. I poljubi ga na čelo, i rekao mu da sam ga voljela. Ken me pogledao u oči, i rekao mi da on mene volio previše. Kad sam pogledao dolje na podu, vidio sam Pookey sjedi tamo samo gleda u mene, kao da je bio težak to shvatiti ako mi je bio ok. Morala sam se smijati, jer sam mislila da je tako slatko samo sjedi tamo gleda gore u mene. Ken i ja sjeo i počeo se oblačiti opet. Kad smo odjeveni, Ken hodio putem do stola, gdje je bio drugi zgodna matorka okvir sjedi tamo. On je hodao natrag na za mene, i predao mi okvir. To je bio mali nakit kutija. Kad sam ga otvorio, bilo je par dijamant naušnica u njoj.

"Oh baby ja ih volim, ali ne bi trebali imati"

Ken pogledao me i rekao, "Moj Brea, volim te, i ja bi vam ruke na svijetu, ako sam mogao. Misliš toliko za mene, i želim vam pokvariti. "

Ken i ja proveli ostatak noći planiranja vjenčanja, a mi napokon odrediti datum. Planirali smo na dobivanje oženjen na 16 lipnja. Bio je to dan moja mama i tata su se vjenčali. Imao sam izgubio guzate mamemoj šesnaest godina, mama prije, i uzimajući u braku Ken predložio taj dan u čast moja mama. On je tako sladak, a ja sam tako drago da sam ga u mom životu.

No comments:

Post a Comment