Wednesday 21 April 2010

guzate klinke

"Pa zašto on nije došao iz večeras?" Pitao sam, osvrćući se na nju.

"On ne voli ići van," objasnila guzate klinke uz savjet od gađenja tingeing svoj glas. "On nikad ne ništa. On samo sjedi kod kuće i gleda TV. "

"Pa, barem da vam daje priliku da ide kuka gore sa ostali dečki", našalio sam, iako je Alisa je izraz sporazuma pokazala znakove jest.

"To je velika bijela stan zgrada s desne strane", kazala je, ističući svoj dom kroz prozor.

Ja izdvajali automobil do pločnik i sisate jebaciceparkirani. Očekivao sam Alisa skočiti van, ali iz nekog razloga ona kao da oklijeva. Čekao sam par sekundi duže prije isključivanja motora.

"Ahhhhggg," ona još stenjali s sisate klinke frustracijom, zagleda se u nju zgrade. "On je još uvijek gore. Ja mogu vidjeti svjetlo dana. "

"Pa ... to je problem, jer ...?"

"Uvijek me ispituje kad sam se kući iz bara. On želi znati gdje sam bio i koji sam sa. Blah, blah, blah. "

Ja snickered sebi. Siromašan Gvido je vjerojatno imao dobar razlog brinuti o svojoj djevojci. Ja sigurno nikad ne bi joj vjerovati.

"Pa zašto jednostavno ne prekinuti s njim?" Upitao sam.

"Ja ću," odgovori ona i frustracija. "To je samo vrsta komplicirano, jer stan je u njegovo ime."

Sam klimnuo u razumijevanju i guzata klinka mojim očima lutala leđa na to Alisa tijelo. Bio sam ne siguran ako to je bio joj seksi odjeća ili činjenice da je njezin dečko za nju čeka gore, ali sam želio nju. Loše.

"On mora imati prilično je zabrinut da ćete večeras ha?" Pitao sam, joj gleda gore i dolje sa izrazito požudan pogled.

"O, da, odgovori ona odlučno. "On je bio jako pijan."

"To ne možeš ga kriviti ipak," zaključio sam, s obzirom na njezin izgled skandalozno.

"Bio sam dobra djevojka večeras ipak," rekla je ležerno, tražite natrag kroz prozor.

"Pa noć Nije još gotovo."

Alisa okrenuo natrag k meni s očima iznenađenje. Ja samo nasmijala dok sam gledala njezin izraz lica se postupno transformira iz jednog od čuđenja u jedan od uzbuđenja.

"Jesi li ti rekao što mislim da si rekao?" Pitala je, nagibni debele crnkesvoju glavu kako joj usne uvijen u seksi osmijeh.

"Možda ...," odgovorio sam, kao što sam unbuckled moj pojasom, ostavljajući klizanje po mom tijelu.

Alisa buljila u mene na trenutak, prije sisata klinka nego što se iznenada propast vlastitu pojas, a zatim naslonjena preko mi poljubac. Kao što je našim usnama dotakla, moj uzbuđenja eksponencijalno rastao, a ja odmah postignut za nogu kao njezin mekani, vlažni jezik skliznuo u moja usta. Ona moaned tiho kao je osjetio moje ruke gurnite joj bedro, širi njezine noge široka za mene jer je stavljen na ruku potiljak. Ona moaned malo glasniji kad je osjetila moje prste četkom od materijalu od glatke joj donje rublje.

"Mmm, to je bilo jedno vrijeme jer smo učinili", kazala je spomenuto, kao svoju ruku počeo pawing na rastu trbuha u moje hlače.

"Da, to je," Pristao sam, milovati prstima protiv nje maca misli gaćice i počela meškoljiti u svom sjedalu.

Alisa je najosjetljiviji klitoris sam sisate devojciceikada doživio. Dovoljno je samo dodir je obično dovoljno da joj poslati writhing u zadovoljstvo. Imao sam uvijek teoretizira da je to glavni faktor u njezinoj povijesti promiskuitet, jer je bila u stanju orgazma nekoliko puta s relativno malo truda.

Kao što je moja željan prste sebi obrijane klinke iskopali pod prepone joj gaćice i osjetio toplo, mokro zagrljaju njezine sočne nabora, ona purred u moje otvorenih usta i počeo se grčevito rade na moje hlače i očaja. Nekoliko sekundi kasnije, moj kruti penis bio je van i lupanje sa anticipacije kao ona Pomilovala ruku gore i dolje sa sporim pokretima, ali odlučni. Ja bi volio blowjob u tom trenutku, ali Alisa održao strogi gnušanje prema oralni seks. Osim pretjerivati refleksom, ona teži biti nešto sebičan ljubavnik jer nije imala nikakvih problema da na primanje kraj stvari.

Mekani stroking joj joj ruku uskoro poslao malog zrna od precum do vrha moj kurac kao što sam osjetio joj maca vlaže pod mojim prstima. Ja skliznuo JEDNU u nju kao ona dahnu i gura ga dublje s jednim od vlastite ruke.

"Mi moramo jebati upravo sada", rekla proglašena, razbijanje senzualan poljubac i sjedi nazad na svoje mjesto.

Potom je odmah počela klizna joj sisate kurvegaćice dolje joj noge kao što sam zrcaljeno prebaciti na dnu moje sjedalo i skliznula natrag koliko sam mogao kako bi dobio više prostora. Alisa bacio je svog malog crnog donjeg rublja na crtica i popeo se na na vrhu mene kao što sam se borila za guranje moje hlače prema dolje oko moje ankles. Njezina seksi oči uprte u minski kako bi došla dolje i pozicionirana moj penis za ulazak prije nego polagano obrijana klinka spuštanje niz oko moje čeka pol.

Sam mogao osjetiti njezin zagrljaj namočenom usnama mojim natečene glave jer su skliznula dolje oko mene i ona je uređena na svoje mjesto, s koljena na obje strane od moje noge. Sparan topline mokro joj rupa okupan duljina moj kurac kao ona wiggled bokovima, a mene su u dolje na moj bolan lopte.

"Mmmm," rekla cooed, odmara ruke oko mog vrata dok je klinke kurvicestavljen čela protiv mina. "Ja samo se nadam policajac ne voziti kod nas i vidjet ćete."

"Ili tvoj dečko," sam dodao sa smiješkom kao ona giggled kao odgovor.

"To ne osjeća prilično nestašan," rekla je kako je počela vrtjeti bokovima u rudniku, njezine usne curling na luta osmijeh.

Ja izdvajali joj blizu i poljubio kao obrijane crnke što je moje ruke istraženi leđima, osjećaj mekih materijala njezina korzet prije nego što polako silaze. Ja skliznuo joj pod suknju osjetiti glatka osjećaj bokovima i magarca dok je jahao sa mnom postupno povećanje thrusts. Uzgoj hrabriji, ja cupped svaki obraz i milovala ih čvrsto pred klizna prst dolje između.

"Što mislite radiš?" Upitala je šaputanje u moje uho kao što je osjetio oštar moj prst istražujući njezine tantalizing rascjepom.

"Nemojte mi reći da ste još uvijek bojati se malo igrati magarca", rekao sam tiho, gledajući u lice s osmijehom.

"Možete igrati sve što želite, odgovori ona zavodljivo, njeno tijelo se polako ljulja na vrhu moje. "Samo ne dobiti bilo velike ideje."

Moj nestašan debele klinkesmijeh je prekinuo joj usne kao ona me je poljubila, ali moj prst je nastavila svoje putovanje dolje između njezine tensing obraze.

"Tako si mi govori ovaj mali magarac još uvijek hasn'ta kurac u njemu?" Ja zadirkivali, trčanje moj prst preko oprezno sitnim, stiskanje rupu.

"Nikad nisam rekao da," odgovori ona tiho, disanja teško u moje uho.

"Oh really?" Ja promrmljah, raste obrijane plavuse još više zaintrigirala. "Tko je bio sretan Gvido? Ili dečki? "

Alisa se smijali dok je nastavila sama samljeti na mene, joj vlažne maca vlaženja moj vratila dolje na moj lopte.

"Samo sam pokušao jednom," rekla je priznao. "Neki tip sam uzeo kući iz bara."

"I ja ...?" prešani, čvrsto miluje joj maleni šupak s moja dva srednji prst.

"Ja ne sviđa", odgovorila je jednostavno. "Jako me boljelo i samo osjetio ... čudno."

Iako sam pomalo razočaran, bio sam napaljene klinkeiznenađen ona čak nije pokušao analni na sve. U našoj prošlosti susrete, uvijek su bili žestoko protiv.

"Iako ...," nastavila je, wrapping ruke oko mene su joj malo mokri jezik trzanje oko moje uho. "Ja to vrsta kao ... prst u tamo."

I nasmijala i dosegao moje ruke dolje niže u mokrim prstima sa svojim sokovima prije nego što ih vraća joj šupak.

"Mmmm, izgleda kao da ste se obrijana crnka pretvorio u malo loša djevojka jer smo bili prošle zajedno, rekao sam, testiranje tautness joj zbijeno malo prsten s mojim mokrim prsta.

"Bio sam loša djevojka tada previše," komentirao je ona, nježno uzdišući kao svoje sićušne rupe nategnut okolo moj prst. "Ive 'pravedan učen više trikove."

Kao što je moj prst skliznuo unutar clutching zagrljaju Alisa u šupak bokovima počeo rock teže protiv moje tijelo sjedi. Sam ga gurnula dublje, osjećajući glatke tunela ugovor oko mene kao njezin prsima heaved protiv mina. Zatvorenih očiju i ruku clawed potiljak kao gladan životinje, izaziva me da slajd prst do koljenice unutar nje. Njezina je prije oprezni brušenje okrenuo brzo, mahnito gura penis dok je stimuliran klitoris joj ga trljanjem u moj pubis. Ja skliznuo drugi prst u njezin magarca i počeo zabadanje su silovitim pokretima ruke moje tijelo kao njezin writhing iznenada napeti i njezine usne pursed emitira izvučene, pohotljiv cika.

Znao sam da je Alisa climaxing tako da sam sebe dao na to zadovoljstvo, dozvoljava joj mokro malo rupa na slajd gore i dolje moj osovine, čime mi bliže orgazma sa svakim prolaze. Wrapping ruke oko njezinog torza, održao sam joj bliski kao što sam je preselio gore i dolje kao moj prst i dalje prodire joj clutching šupak. Nekoliko sekundi kasnije, osjetio sam trnce moj naduti pijetao glavu kao što sam stisnuo svaki mišić u mom tijelu i stenjali sa puštanje, slanje poplavu sperma topla spurting se unutar nje. Alisa zadržao se ljulja na moj hips su je osjetila topao osjećaj moje kremaste tekućina vulkan iz moje obrijana plavusa drhtave kolac, premaza mi vratila i kaplje iz oko nje zajapuren, rosan usana.

Mi tamo ostao nepomično na guzate mamenekoliko trenutaka, jer svaki pokret bio sad nepodnošljiva u moje visoko senzibilizirane penisa. Postupno, ona se izdvajali od mojih, ostavljajući moj prepone mokri, ljepljive nered u njoj probuditi. Alisa zatim ležerno sub natrag u svoje mjesto i grabbed off joj gaćice crtica.

"Hvala", rekla je nonchalantly, joj grudi i dalje raste i pada s malo naporan diše. "Trebao sam to."

Tuesday 13 April 2010

dlakave babe

Sam stigao kući oko sedam navečer i dlakave babe bila sam iscrpljena. JA je bio na službenom putu za oko tjedan dana i sve što sam htjela učiniti sada je kolaps u krevetu pored moje rob, Dawn, dobiti neki užitak i dati joj neke, i zaspati s mojim rukama oko nje. Otvorio sam ulazna vrata, ušao u i reče: "Hej zore! I'm home! "

Odmah sam pogledao dolje i vidio sam Dawn kleči ispred mene gole, licem gleda ravno dolje na podu. Njena kosa je tamno crvena guzate kucketeče na ramena; usta je imao loptu geg u, njezina koža ovratnik na uskoj s remen privržen, bradavica stezaljke na uske, njeno tijelo na jednostavan konop pojas i rukama lisicama iza nje. Na trbuhu joj je komad papira s priloženom štipaljka. Ja ga skinula i dala blagi jaukati kao što sam uzeo bilješke u blizini svjetiljku i glasi:

Master, sam poslušao naređenja da lijevo obrijane babe za mene dok ste bili daleko na vaše putovanje. Nisam mogao zaustaviti sebe od sebe i ukazivanje Cumming. Znam da sam samo je trebalo da igra sa sebe i ne svršiš pa bih biti spreman da vas jebati bez svijesti kada je stigla kući. Žao mi je i zaslužuju da budu kažnjeni.

Vaša Slave, Dawn

Stavio sam napomenu dolje na stol i pogledao u nju. Ona nije potez palac i još uvijek bulji u pod. I uzdahnu, hodao k njoj, dolje klečala pored nje i izvadio joj loptu geg, "Nema isprike ovaj put Dawn?"

Ona čuva bulji u pod, "više gospodara, poslušao gole babe sam vas. Želim se kazniti za ne slijedi svoje narudžbe. "

Ja drmati moje glave i stavi joj gag natrag, sam uzeo joj povodac u ruci i dovesti ju na katu, a ona čuva bulji u zemlji borave nekoliko sisate zenekoraka iza mene. Mi smo ušli u spavaću sobu, veliki vrsta veličine krevet s crno-crvena plahte, soba ukrašena jednostavnim pijeskom u boji namještaja. Sam položio ju licem prema dolje na krevet, noge širom otvoren, joj dupe gore. JA je otišao to obližnji ormar i izvadio malu slučaj kažnjavanja pomagala da sam spremljen za kad je bio vrlo nestašan. Sam ga postaviti na pod i otvorio. Unutra su drvene veslo, jahanje obrezivanje, clothespins i čistoći pojas za nju. Na retrospektivi, vjerovao sam da sam trebala biti iskorišten da se debele babe umjesto nje povjerljiv držati sama u kontroli.

I uze veslo i odvodom joj dupe lagano s njom, "Ti su vrlo loše rob. Ja vjeruje da poslušaj mene naloga za pisma, ali očito je da dolazi u obzir. Sljedeći put odem na posao, od vas će biti u vašem djevičanstvo pojas. "

Ja nacrtao veslo sisate devojcicenatrag i spanked joj dupe tvrdo s njom. Ona moaned protiv ušutkavanja u boli, ali je ostao i dalje. Dao sam joj nekoliko sekundi prije nego što sam isporučena udarac broj dva, a slijede taj uzorak, dajući joj dvadeset pet, njezin standardni kazne.

Joj dupe je tamno-crvene boje sisate babe kao što sam stavio dolje veslo natrag u slučaj i uzeo jahanje usjeva u ruci. Sam klečala iza nje i vidjela ju sokova prikazuju dolje joj bedra i dao joj deset hitova na svakom bedru sa usjeva. Njezina povika protiv ušutkavanja, oplakivanje, joj maca postaje sve vlažnija što joj bedra postala svijetlo ružičaste boje. Stavio sam crop dolje i onda uzmu joj gag, "Kako se osjećaš rob?"

Ona sniffled i pogleda u mene, "Moji obrazi izgorjeti i moja sisate plavusebedra su žeže. Je li moj kazna potpuni učitelju? "

Moje ruke stroked joj kosu. "To ovisi rob, te biti žao neposlušnosti moje naloge?"

"Da Master!" Ona je rekla kako je klimnuo glavom brzo. "Ja sam tako žao! Neću vas poslušati opet! Molimo! Dopustite mi da to čine vama! "

Ja uncuff rukama i onda guzate babe ustala, unbuckling moje hlače i njima pada na pod sa svojim boksačima, otkrivajući moj hard penis u nju. Ležala sam natrag na krevet, šireći noge kao što sam skinula moju majicu.

"Start lizanje djevojčura," Ja zahtijevao.

Ona je brzo dobio između mojih napaljene klinkenogu i počne lizati moj kurac, od baze do vrha, njezin jezik kovitlaju oko glave, a zatim natrag u moje lizanje vreći. Ona jauk kao ona uzima glavu u usta i počne sisati na nju. Njezina meke ruke miluju moje ražnju-coated kuglice, lagano štipanje i miluje ih.

"AHHHHHH da," Ja moaned. "Na taj način dobar. Ja sam htjela to tako loše cijeli tjedan dugo. Duboko grlo ga sada slave! "

Ona brzo poslušao i klizanje mi prekaljenih član dolje u zgodne babe njezinu grlo, gagging na sebi za trenutak prije nego što joj mišići opušteni i Internet je uzeo u bez problema, bobbing glavu gore i dolje na nju, njezin jezik vješto rade tijekom svaki inch of it. Ona povremeno pasu zube iznad moje kože, znajući kako sam volio senzacija. Jedne strane čuva puštanja krvi i igranje sa mojim loptama, drugi slajd dolje joj tits da igraju s njom teško bradavice.

"Da li sam ti sisate klinkereći da to kurve?" Rekao sam strogo, a ona je brzo povukao svoju ruku i to ispod slajdova me zafrkavati s mojim šupak joj prst u pokušaju da me zaboraviti ono što je učinio. "O ne ne ne zore, neću zaboraviti da me opet neposlušnosti."

Ja izdvajali moj penis iz usta i napravio joj slajd dolje kao što sam počeo da udara moj penis hard. Dawn mrzio me gledati masturbirati, ona je uvijek htjela da me sisati nego watch me dlakave picke igrati sa mnom. Ona whimpered, gripozan listova u njenim rukama. Ja yanked ju prema naprijed kao što sam ja došao, gađanje moja hot cum diljem joj lice. Ona je na svom usne čvrsto, pokušavajući da ne uzeti okus od Internet. Ja dribbled posljednje je nad njom tits. I uzdahnu u zadovoljstvu i sjela natrag na jastuke.

"Sada rob, rekao sam tiho. "Umoran sam od nedavnih neposluhom od posljednjih nekoliko tjedana, a vi igrate sa svojim sisama par minuta prije je slamku spasa, pa vjerujem da ću morati poduzeti snažnije klinke jebuljemjere. Večeras, od vas će spavati na pas krevet u kutu sobe gol, s moje sperma na lice. Te će me probuditi u jutro s blowjob kao i obično. Ja ću početi niz jači kazni za vas u jutro. "

Kao što sam završio razgovor, kano da pas krevet, ona je klimnula glavom i reče: "Da Master". I onda se indeksirao preko pas krevet i pokušao obrijane picke da biste dobili udoban. Ja stavio na moj odoru i otišao dolje da biste dobili moj laptop, odlučio sam da je vrijeme da obratite starog prijatelja.

To be continued ...? Ja ću pustiti te ljudi koji se odluče. Ostavite komentare ako želite viš

Saturday 10 April 2010

napaljene zene

Ja sam Jack Livingston. Ja sam 58 godina napaljene zene stari udovac, te su za nešto više od 20 godina. Imam dvoje odrasle djevojke rade izvan zemlje. Ja zapravo 'bio sam od moje djece završio srednju školu i otišao u koledž. Također sam živjela u dvije iste priče, 3 spavaće sobe kuće za više od 30 godina. Jedna od mojih susjeda su Sheila Cowen i njezina kći, Diane. Ovo je priča o tome što se dogodilo nešto više od godinu dana i brige sebe i Diane .....

Cowen je živjela vrata do vrata za oko 10 godina. Nikad nisam vidio čovjeka oko svoje mjesto, Sheila je samohrana majka. Mi smo imali mnogo cookouts na moje mjesto, jer sam grijani bazen u prizemlju, s velikim jacuzzijem. Oba Sheila i Diane oduvijek su došli sisate zene tijekom nošenja prilično oskudan bikini i voljela plivati i uživati u jacuzzi. Ja sam gledala Diane cvatu od mršavko, gangly malo 6 godina na lijep i pohotan mlada crna dama od 16 godina.

Diane sada samo plašenje od 6 metara visok, sa prekrasnim čokolade boji kože, ramena svilenkasta, kosa i nevjerojatno čvrsta 36D tits. Ona je lijepo vitak struk i lijepe mjehurić uporište. Njen osmjeh će se rastopiti M & M na stotinu metara.

Bilo je hladno i vrlo kišni dan u siječnju, te je kiša za 3 dana. Diane obično išao u školu na one dane nosi kiše kaput klinke jebuljei nosi kišobran. Ali danas, to je bio drukčiji. Stajao sam od moje velike slike prozor i uživanja nekih vruća čokolada i gledajući pljuska. To je bio samo o vremenu Diane obično šetnje uz osmijeh i mahanje rukom na putu kući iz škole. Pogledao sam prema dolje blok i opazi. Bila je srpske zene hodanje spor i nosi kišobran upropastila. Ona nije imala svoje kabanice s obje. Ja mogu reći da je u nevolji, zapravo sam mogao vidjeti svoju trese od kiše i hladnoće. JA ran vanjska strana da se njezina unutrašnjost od kiše i dobiti toplo. Plakala je jako, brbljanje s zubima.

Sam je odveo u kuhinju da bi joj neki vruća čokolada već sam napravio. Bila je trese loš kao što sam ostavio da se veliki ručnici kupelj za nju to obrišite. Kad sam se vratio, ona je ustao i rukama zamotan oko mene, da me drži čvrsto protiv onih predivnih tvrdi njezin tits, i plač na mom ramenu. "Oh, gospodine J." Ona je plakala. "Ja sam tako hladno. Mogu li ostati ovdje sve dok mama dođe kući i zagrijavaju?"

"Naravno da možete, baby." Pusti me i početi vrući tuš za klinke kurvicevas i navedene haljinu, tako da mogu osušiti mokru odjeću. " Ona je samo kimnula glavom dok je sjedila nazad dolje i opet sam na čelu na katu. Kad sam se vratio, ona položi svoju glavu preko njene ruke na stol i trese je tako loše i plače. Ona nije odgovorio kad sam joj rekla da je sve bilo spremno, tako da sam ju pokupila i nosio joj stepenicama na master kupatilo, koja je kombinacija kadom i tušem vrtu. Ja dlakave zene sam već bio postavljen haljinu i sjede na zahodu Diane poklopac. I onda joj je rekla da svlačiti, bacanje mokro joj odjeću u spavaću sobu i dobiti u toplim tušem, i lijevo.

Iz nekog razloga, nisam ni blizu, ni kadu spavaća soba vrata. Nakon gotovo 30 minuta, JA je otišao leđa to bi joj mokro odjeće, ali gole klinkenije ih vidjeti. Zvao sam se da Diane i pitanje da li je ona OK. Nije bilo rasprave, JA je otišao dalje u spavaću sobu, opet zove da ju. Tuš je trčanje, ali to nije zvučalo kao da je sve prije nego udaranje dna kade, pa sam zakoračili u kupku. Sjedila je na strani kade, još uvijek u njoj mokre odjeće, a još uvijek plače teško. Znao sam da će oboliti, ako nisam ništa učiniti. Sam je ustao i počeo joj svlačenje. Ona nije rekao niti išta to stop me kao što sam uzeo je sve od i bacio na hrpu pokraj vrata. Damn, ona je tako jebeno lijep, ja mislio to ja osobno. Moj penis matore zene je miješanje u moje traperice pravedan obličje at njoj. JA ček tuš, nalaz je samo pravo da se ovo hladno djevojka lijepo i toplo. Kao što sam počeo kretati Diane u tuš, pogledala sam na njezinu licu. Došlo je izgled, "molim vas, pomozite mi! Ne mogu to učiniti po sebi." U to vrijeme, moj penis je kao tvrdo kao dlijeto!

JA je uzeo moj t-shirt off i njezin preselio u kadom i tušem tok. Iako je još uvijek stajao, izgledalo je kao ona je o do kolapsa, pa sam napaljene klinkeužurbano oduzeta i dobio u njoj držati gore. Kao što sam učinio, ona je zgazi desno protiv mene, s rukama preko mojih ramena, drapiranje niz moja leđa. Moj hard penis je pritisnut desno na spoj od svoje malo otvorena noge i maca. Njezina tits i tvrd dijamant bradavice pritiskom od moje grudi. Činilo se da svaki put uzela u dahu, joj maca je pritiskom teže protiv moj penis. Morao sam joj vratiti više pod tušem. Kao što sam učinio, moj penis skliznuo između nje vlaženje usana, djelomično iznutra. Ona je bila počinju kretati bokovima protiv mene i tiho jadikovanje. Uz svaki nevine zene pokret, moj penis, već dobro obložen joj maca sokovima, poskliznuo dalje i dalje unutra.

Do sada, moj penis je preuzela za moj mozak, i ja krenuo je in i out, odgovara joj pokreta. Uz svaki udarac, idem polako dublje. Uskoro sam bio pravo gore protiv svoje djevičanskom barijeru. Diane podići glavu, meni ljubljenje i olakšati njezin jezik u moja usta, naše sisate kuckejezike bore za prevlast. Odljepila me gleda s razgrnuti očima. Uz nagli trzaj, himen joj je probijen i moj penis pokopan do pune dubine u njoj maca. Ona neka se cviliti boli i postavio joj obraz protiv moja, osjećao sam se gdje joj cvileći i suze boli. Sa drhti usne, rekla je, "Ja sam vas htjela za dugo vremena, g. J., nisu li primjetili kako sam se uvijek vijoriti koketirati i moje tijelo oko vas?" Nisam odgovor, samo poljubio duboko ponovno. Naša tijela su automatski jebeni jedni druge u sporom ritmu, radeći na taj konačan blaženstvo Cumming. Ona je krenuo bokovima u kružnim pokretima velike zene na moj unutra i van potezima. "Što se događa? Ja sam počinje osjećati sve toplo i tingly tamo dolje!" Ona je pitao.

Oči su joj bile zalijepljen na moje. Osjećao sam da smo mogli vidjeti na drugima "duše! "Vi ste spremni za dobivanje sperma, bebe, to je znak da je vaše tijelo zgrade do konačan puštanje od strasti. Niste li ikada imali orgazam?" JA je guzate kuckepitao. "Da, ali ga nitko nikada osjećao ovako," rekla je. "Samo neka se graditi i izgraditi, rekao sam što sam povećao brzinu, jebeni joj dublje i brže. Bila je brže i dublje disanje previše, sa svakim udisajem skoro podudaranje moj jebeni joj maca. Ruke su joj pod mina i zaključana, zbijeno tits joj protiv mene. Činilo se da je samo naš manji su tijela u pokretu, jebanje za dragi život. "Nemojte ga držite leđa, moj mali crni ljepoti, samo neka to flow," rekao sam joj. "Vaše tijelo zna mlade zene što želi i kako to dobiti."

U to vrijeme je bila potpuno svjesna što se događa, a događa s njenim tijelom. Njen osmjeh je bio sjajan kao sunce kroz oblake. Ona nas upletena okolo i nagnutom prema natrag uz zid zid i podigao svaku nogu do vrha izvan kade strane. Njene noge se proširio širom otvoren, a bila je odskakanje gore i dolje na moj penis krut za sve je bila vrijedna. Odjednom, ona vikao je: "Oh, moj Bože! O, moj Bože! Nemojte stati, nemojte prestati! To se osjeća soooo dobra! Oh Oh!"

Osjetio sam poplavu joj teče med sve oko moje pijetao i loptice, mene šalje u jebeni bjesnilo i pucanje nit poslije sisate zenenit bebe izradu prskanje sperme duboko u utrobi joj gladna. Naša tijela su jerking unisono sa svakim grč. Kad smo bili učinili, s njom u naručju, mi polako potonuo na dno kade da se nastavlja pod toplim tušem sprej. Izgled u svojim toplim očima i na licu joj je napaljene matorke bio izvanredan. Samo ništa ali ukupno blaženstva! Moj penis je još duboko u sebi i držala se kreće gore i dolje na mene, svaku kap mužnju stezanjem joj zbijeno maca je već na mene. Sa svakim pokretom, Mislio sam da je bio težak to pull off moj penis mi je zadržati u svom kipuću lonac.

"Pa, moj mali crni ljepote", konačno sam rekao, smiješeći se vratiti u nju, "ti nisi djevica bilo više. Od ove točke, bez obzira na svoje mlade dobi, te se smatra žena!" Ona je pričvršćen joj maca na mene kao zbijeno mogla, mogla sam vidjeti kako ona joj napinjanje muzu posljednje kapi sperma od mene. Kao što je ona stavila svoju ruku na strane kade da stoje, ona čuva cijeđenje zbijeno i moj penis izašao s glasno "pop". JA nije 'vidjeti bilo koji cum ponestaje joj maca i dolje joj noge, pa sam znala da drži ga sve unutra. Unatoč svojoj čokolade bojanje, njezina napaljene klinkemaca usne bile crvene i natečene iz naše jebeni. Ona giggled kao mala školarka što bi došla dolje da mi pomogne gore. Kao što sam stajao, ona je uzeo moj omekšavanje penis u njezinu toplu ruku, osjećaj slickness naše kombinirane vruce zene tekućine, polako mi je raditi, pokušavajući držati mene ide potpuno mekana.

Wednesday 7 April 2010

zgodne tinejdzerke

Mi ležati šantavo na svaki zgodne tinejdzerke drugi za minute. Stražnje i seks je još uvijek na moje lice, moje sad opušten penis leži samo plašenje vaših usana. Mi slušati kiša i grmljavina izvana, kao i naše nježne disanja. Osjećam svoje usne ponovo na moj penis, sisanja nježno. Vi ste u potrazi za mene probuditi u drugom krugu, upravo ono što želim kao dobro. Moji prsti počinju probe nježno svoje mokro maca, precrtavanje your maca usne, lagano kruži klitoris, gurajući polako unutar vas. Svoje napaljene klinkemeke sisanja na moj penis, zajedno sa svojim pogledom na vašem maca usko sisa na mojim prstima, ubrzo mi je sve opet u ustima. Vaša uzdahe užitka, vaše svjetlo jauk, da moja krv utrku vruće.

Kada se moj penis je dosegao svoje bivše krutosti, možete se polako podignite usta daleko, niz vaše sline proteže od vaše usne na moj cockhead. Bez govora, te povući svoje mokro maca od moje prste i mene zažali. Vaš vodič ruke moj penis u uskoj otvaranja vašeg maca. Morate uzeti ga kao napaljene tinejdzerke moj polako cockhead i osovine te rastezanje. Ja mogu osjećati bend mišića čuvanje ulaza u vaš interijer istezanje mi priznati, a zatim glavu cura putem, nakon čega slijedi nekoliko centimetara od mojih debelih osovine. Mi oboje jaukati Zadovoljstvo nam na ulasku naše tijelo. Vi se vaše ruke na mojim grudima, i polako sudoper ostatak putu prema dolje sisate klinkemoj penis, dok vam mokre usne shvati bazu i guzicu je preplavljena moje krilo. Korištenje vaše ruke na mojim grudima za poluge, te polako počinju za mljevenje kukova na mene, osjećaj moj penis masaža svoj unutarnji zidovi i vrata maternice. Moj loptice su drenched s vlažnosti teče od vas.

Moje oči su lijepe na lice, gledajući sisate tinejdzerke pažljivo your izraze zadovoljstva. Vi bite donje usne kako se osjećate moj penis se protežu i masažom. Onda polako, uvjetno, te rastu do samo glava moj penis ostaje unutar vas, shvatiti vaš engorged usnama. Onda me gleda u oči, te pasti na vrhu mene, ostavljajući gravitacije ponovno utičnicu moj penis se protiv svojih vrata maternice. Osjećam dah pokucao iz pluća protiv moje lice. Još jednom, možete samljeti, se dizati, a onda se slam natrag dolje na mene. Našim rukama u susret, ispreplitanje prstiju, kao što ste sada početi više pravilan ritam. Moj penis zatim premjestiti više napaljene klinkeslobodno unutar vas. Vi besprijekorno bounce na moj montaža, naše oči susreta napeto i drži pogled. Brže i brže si me jahati. I mužjak moj hips do pohodu na vas, moj penis gura što dublje u vas što je više moguće. Za duge minuta vožnje li mi kao tvrdo kao možete, naš moans i uzdahe miješanje sa kišom udaraca na krovu. Na kraju, bez daha, te pada prema naprijed na grudima me zagrli. Ja mogu osjetiti vaše srce tuče protiv mina, oba utrke iz našeg nastojanja i naših uzbuđenja. Ja vam čvrsto zagrliti, ljubiti kosu i vrat, sa svojim pijetao i dalje zakopani duboko u sebi. Mi ležati kao da je za guzate tinejdzerke duge minute, povremeno osvijetljen munje i serenaded od gromove i kišu.

Naša snaga dolazi natrag u nas polako. Mi smo oboje pogon do vrhunca naše spojke. Ja nježno staviti pritisak na svoje bokove, te se kreće prema gore i od moj hard penis. Moj penis ostavlja vas s mokrim iskakanje sisate plavusezvuk i promašaja protiv moj trbuh. I poljubac usta, i nježno vas poziciju na rukama i koljenima. I dive tvojoj ponuđenih iza sebe, i ruku potezima meka obraza. Možete pogledati unatrag preko ramena, sigurni kako sam plan za vas. Hoću li opet sam u svoj plašt mokrim oteknute maca, snagu ili će sam moj penis u uski otvor anusa? Ja koljena hoda iza vas, a vi se opustite i osjećate glavu moj penis ponovno goluždravac protiv maca usne. Ti i dalje nastavi me gledati preko ramena, a ja pogled na vaše lice s uzbuđenjem i ljubavi. Ti si tako lijepa. Ja sam dugo provesti plavuse tinejdzerke duboko unutar vas.

Sa moje ruke na bokove guram naprijed polako, ali snažno. Vaša maca prima moj penis opet, i to mi se uklapa kao salivene, ali možda rukavice jedna veličina premala. Ja polako početi zabadanje unutar tebe, mog palca drži guzicu obraze, tako otvoren da mogu vidjeti svoj debeli penis klizna i iz vašeg nategnut rupe, koža vašeg otvaranja zategnute i grleći moj obujam. Soba je ispunjen mirisom našeg spola, koji mingles s aromom dimi iz umirućeg požara. Ja gledati stražnji obrazi oblog protiv moje zdjelice kao što sam početi vam reaming brže, buke naše debele plavusekože šamaranje zajedno uzrokujući da ubrzati naš tempo. Sada ste u potrazi ravno, ponosno glavu potvrdio kao nagrada za čistokrvna dostizanje cilja. I zgrabite vaše bubrege Auburn kose i nježno povući natrag, uzrokujući tvoj povratak na luk sve više i moj penis doći do još dublje mjesta unutar čudesne dubine. Mi smo se ljulja zajedno, svaki sastanak drugih thrusts. Vidim da do između nogu s jedne strane trljati klitoris kao što smo pohodu na svaki ostali. Vi želite da dođe, a ja želim osjetiti svoj clutching pička flutter protiv i masaža potiskom moj penis kao i vi. Ja mogu osjećati dohvat ruke povremeno trljati wetly od moj penis kao moj thrusts crnke tinejdzerke postati brže, jače, dublje. Vi ste na rubu, kao što sam ja vas natjerati I., "Dođi, Kirsten. Dođi na moj penis. Želim se osjećate da ste došli svi na moj penis. "

Na moje riječi koje pogađanje Vaše vrhunac i vrisak moje ime. Vaša tunel ručice moj penis poput ruku u baršun rukavica, mi mužnje. Ja slam naprijed s jednim konačni potisak, stavljanje šef moj penis protiv otvaranja na svoj vrata maternice, a ja nakon eksplozije špricati špricati mog dolaze duboko unutar vas. Možete se osjećati moj penis cjedilu i grčiti, topla spurts od sisate amaterkekiše dolaze na zidovima vašeg pička u skladu s kiše puhao prema prozoru. Mi smo došli zajedno, za ono što čini dugo minuta. Moj hips nehotice, vozio ga neki prvobitan nagon, ostati zalijepljen na stražnjem dijelu, tražeći da se što je više od mojih dolaze u vama kao duboko kao moguć. Ja sam vam parenja, najdublje instinktivne regija moj mozak pokušava te pasmine. Vaš mozak poziva vas da odgovoriti u naravi, pazeći da bi zabadanje kukove nazad na mene da bi se osigurala maksimalna penetracija kao dlakave tinejdzerke što sam rasteretiti moju bujica sjemena u vas. Mi smo seksualno životinja, reagira kao ljubavnici su odgovorili za eona. No, dok su reakcije našeg fizičkog bioloških imperativa, naše ljubavi jedni za druge je naše i naša sami. Jedinstven, kao i svaki dijamant je jedinstven.

Konačna throbbings i spurtings od moj penis, prestali, ali još uvijek moje ruke spojke kukova čvrsto. Naša tijela su prekrivena finim sjaj znoja unatoč hladno, kišovito vrijeme vani. Polako, nevoljko dopisivanje i upoznavanjesam povući proveo penis iz svog toplog, pozivajući rupu. Gledam kao malo rijeci od mojih dolaze slijedi povlačenje moj penis i cijedi se niz bedra. Vi ustati iz vaše ruke i koljena, okrenuti se i kleknite prije mene. Možete uzeti moj sada opušten i proveo penis u ruci, a oko se pozitivno izjašnjavali. Gledajući se na mene, voditi vas moj penis u usta, i to još jednom okupati sa svojim usnama i jezikom. Ja mogu reći svoj cilj nije da me probuditi opet, ali blagdan na našu međusobnu utroške. Vi pohlepno, ali polako, lizati, sisati i gutati your pussy's sekreta, kao i ostaci mog sjemena. Još jednom, te pogled gore u oči s ljubavlju, i sam mogao zakleti sam mogao čuti te izradu tihi zvuci "yum", kao što progutate dolje naš kombinaciji obrijane tinejdzerke seksualne sokova. Nakon što ste uvjereni da je moj penis je čista, vaša dosadan jezik klizi u moje loptice i unutrašnje bedrima, lizanje i gutanje dok svi trag našeg ulja su nestala.

gledajući vas, ja sam izvučeni na okus isti koktel od ružičaste i dobro iskorišten pizda. Ja vas poziciju na leđa, i lizati polagano svoj unutarnji bedrima, degustacija kao što sam napredak svoje slatke sokove koja je tekla niz bedra, kao i jak okus vlastite dolaze koja je dripped iz rupe. Moj jezik sada dostižući vaš pička pravilno, i dijapozitive duboko u svoje rastezanje otvaranja. Velik dio moje došao me čeka tamo. Misao degustacija sebe pomiješano s sms oglasivašim slatkim ambrozija izgleda zabranjeno, ali erotski. Ja lizati i sisati your pička temeljito, kao što bi majka mačka čišćenje svoje mačiće. Jer, nakon svega, ja sam za čišćenje moje mače. Vi uzdah i jaukati appreciatively kao moj jezik smiruje natječaj membrane da je moj penis je samo nekoliko minuta prije nego što je snažno širi i opljačkana. Iako je moj lizanje nije imao cilj stvaranje te se još jednom, ja mogu reći da je orgazam se diže na vas. "Da, da, da!" Vi jaukati je kao tvoj hips polako valjati, pritom vaš sočan maca u moja usta. I onda vaše vrhunac hitova iznenada, valjanje po vama za duže vrijeme. Vaše maca zidova ugovor s ovim, vaš treći orgazam, guranje tinejdzerke iz beograda još više mojih dolaze iz svoje unutarnje dubine u moja usta i jezika.

I dalje vam lizati tiho, nježno, te čišćenje. Kada sam uvjerio da sam okupili su velik dio našeg kombinaciji sokova moguće, ja sam se polako sele iz između nogu i laži te sljedeći. Moje ruke pretvara vaš obraz mi lice, a ja ti poljubac duboko, dijeljenje i ostatak moje dođe, a svoj vlažnosti na našim jezicima. Naši poljupci su dugi, sporo i duboko. Vi viti svoje noge oko moje, i moje ruke ponovno dokono masira leđa na pukotinu tvoj dno. Naše oči zatvoriti, i opet smo se fokusirati na zvukove prirode - - vjetra i kiše napada naše sklonište, grmljavine povremeno nas omotački u sonic zagrljaju. Mi i dalje biti osvijetljen povremena bljeska munje i meke crvene i narančaste svijetli iz umiruće vatre. Kao što vatra tone, tako da se naša energija. Mi smo stopljen jedna u drugu. Svoju glavu još jednom nađe svoj put na moje grudi. Moje ruke još sms dopisivanjejednom vas okružuje labavo. Naša disanja ponovno sinkronizira. Mi drift off u polovine spavanja, kada bljeska munje ponovo osvjetljava naša iscrpljena tijela u ljubavnici 'zagrljaj. I ja pomislim: "Ja ga uzeti nazad. To je trenutak Želim zamrznuta u vremenu, da živi u cijeloj vječnosti. "

Tuesday 6 April 2010

guzate plavuse

t je kiša vani. Možemo guzate plavuse čuti kapi pljuštati protiv staklo prozor ekrana i tukli staccato ritam na krovu. Sobi je obasjan sjajem umire požara u kaminu. Povremeno smo se obasjan munje, a nakon toga niske buke groma da možemo osjetiti odzvanjaju u našim kostima. Na glavi leži na mojim prsima, s vaše kose škakljanje moju kožu. Moja desna ruka te okružuje, prstima lagano milovati mekana koža leđa. Vrijeme čini dlakave amaterkejoš uvijek kao i mi lagano udara jedni druge, naše disanje postaje sinkronizirani. Povremeno, jedan ili drugi od nas poseže za naše čaše crnog vina. Mi mršavih zajedno, naše usne susreta, a mi okus vina na usnama svaki ostali.

Vaša ruka potezima mojim grudima, i potkopava niže. I neka se duboko uzdahne kao svoju ruku bliži mom polu-tumescent penis. Prste lagano udara po donjoj moje duljenja penis. Moje ruke otuđe niže leđa. Moji guzata plavusa prsti zafrkavati i moždanog udara vrhu rascjepom. Svoju ruku okružuje moj penis, polako me milovati gore i dolje. Kao što to učinite, vi osjećate krvi unijeti svoje štap, koji se ne zgusne u ruci. Vaš thumb lagano testove moje cockhead, upitan da li sam producirao bilo pre-to da te volim toliko. Tvoj palac's Quest je nagrađen, a ako se osjećate kao što je svilenkasta slickness seeps od vrha moj penis. Palcem uživa u svojoj otkrića, razmazivanje sve debele amaterkeoko baršunastom mekoću mojih engorged ljubičasta glava. Možete čuti moje disanja povećavaju malo i osmijeh na sebe.

Ja sam ne samo sadržaja za primanje zadovoljstvo ruku pruža. Moja desna ruka slajdova iz rascjepa u guzicu polako se vaš želudac, lagano milovati osjetljivu kožu vašeg trbuha. Moje ruke putovanja više, dok jebacice ja polako mogu uhvatiti svoj velika tvrtka grudi. Ja sam uzbuđen da se osjećaju bradavicama već podigli protiv mog dlana. Vaša osjećaju tako mekana tits, pun i čvrst na moj dodir. I zamislite moju glatku penis klizna između svoje meke grudi, a možete se osjećati moj penis raste čak i teže, lupanje u ruci.

Bez usporavanje your milovati moje sisate matorkepenis, te podignite vaše lice ovisi o meni, a naše usne susret. Okus vina na usnama je ukusna. Mekoći usana Pogoni mene divlje. Naš jezik lagano dodiruju, i onda ste brzo od i ljubljenja putu niz moje grudi. Polako ste wetly putuju manje, dok ne dođete do moj penis, koji sada sojeva na svoje nježno milovati rukom. Moj disanje prestaje kao što sam ja osjećam tvoj dah na moj penis, radošcu usne i jezik na moj penis održavanju moje tijelo napeti. Konačno, osjećam tvoj mokrim jezikom liže tiho oko jahacica moje cockhead. Tvoj jezik traži raspor od moj penis, nježno masiranje, nagovaranje još više precum za vas to pijuckajte. Ja ću rado proizvesti više za svoje nepce, ruke nježno nagovaranje da se plakati iz mog ukočeni penis.

Kad sam može uzeti nijedan više ove dosadan rukovanja sisate amaterkemoj penis, te polako tonuti vaše usne preko moje cockhead. Moje su ruke u kosi, samo odmara tamo, osjećaj your ritma kao što ste wetly Bob gore i dolje na moj penis. Osjećaj vašeg mokrog, meke usne na moj penis, klizna gore i dolje, oslanja kontinuirano stenjati od mene. Tvoj jezik kovitla oko moje obujam kao glavu polako klipova gore i dolje. Jedan od ruke otuđe u moje loptice, nježno gnječenje te ih milovati.

Kao što počnete brže kreće sa svojim ližu i puše, moje jahacice ruke ostavite svoje glave i premjestiti na tvoj bedro. Ja uporno vučenje tvoj bedro da zažali moje glave. Trebam kušati svoje pizda. Trebam miris svoj seksualni buket. Moje oči uzeti u zapanjujući pogled na svoj erotski maca iznad moje oči. Usne su natečene i tamno debele plavuseružičasta, skrivajući svoje meke losos interijera. Iznad usne stoji klitoris, ponosno i uspravno. Tvoj pička blista s uzbuđenjem kao svoj sjaj sokovi od svijetla od umiranja žar. Vaša stražnji obraze krivulja divno, i moje ruke su magnetski privlači ih dirati. Osjećam mekoću guzicu. Kao što je moj prst odvojeni vašeg guzovi, ispitujući vaš seksualni otvoren pogled na moj sondiranje, bljeska munje pere sobu u brzi praska bijele svjetlosti. U tom drugom, sve Vaše lijepe i privatne tajne otkrivaju se moje oči i postati ukrašen na hard disk u moj mozak. To je prikladno da čin prirode otkriva da me prirodnu ljepotu vašeg seksa. Sve dok ja studirao svoje pička i dupe, svoje mokro topla usta i dalje da se okupa i masaža moj penis. Ako sam mogao zgodne dame vremena da će mirovati, onda bih će to da zamrzne vrijeme djeliću sekunde te munje.

Sada vam mora okusa. Moje ruke sniziti kukovima u moje ispružene jezik. Vi Nestle your pička na mom licu, pokriva usta i nos s sisate plavusevašim odiše maca. Ja duboko udisati, uzimajući vaše mošusni miris duboko u pluća. Miris Kirsten pobudila čini moj penis lupanje u ustima kao što wetly nastaviti kliziti preko moje tvrdoće. Moj jezik wetly slajdova ranije Vaše uske otvaranja, na slatko degustaciju hram vašeg maca. Ja meškoljiti i skliznuti moj jezik oko maca zidova kao što mljevenje svoj spol na moje lice. Moj jezik postiže onoliko koliko je u svoje dubine što je više moguće, prikupljanje što više vašeg kreme mogu. I moj zgodne mame jezik povući iz svoje rupe i početi lizati brazda između usana sa širokim potezima. Vaša mokro engorged usana zagrljaj mom jeziku čvrsto. Moje su ruke na bokove, vodeći vas da malim kružnim pokretima na moj jezik. I onda direktni moj jezik na zaoštravanje klitoris, lagano ga liže jer sojeva erectly.

Ja sam počeo lizati klitoris u mekom sporog ritma. Možete odgovoriti, kao da moj jezik je metronom, usvajanjem iste soft spor ritam u vašem sisa na moj penis. Postupno, mi smo oboje počinju podići tempo u međusobnim ližu i puše. Sve to može se čuti u sobi je zvuk našim jezicima laving međusobnim osjetljive mesa i kiše premlaćivanja na krovu i prozorima. Kiša počinje da pada teže, postizanje većeg nas lizati i sisati još brže. Ruke gurnite pod zgodne crnke mojim bedrima, omogućavajući vam da povući i gurati moj penis u svoje čvrsto sisa usta. Moj thumbs Razdvojite pička usnama moj jezik koji dozvoljava da se dublje među noge, kušati te potpunije, da napaljene klinkeimaju potpun pristup klitoris. Mi smo oboje prebrzu vožnju naprijed za ono što će biti ogroman orgazme. Mi smo sudjelovali u utrci za vidjeti tko može napraviti drugih eksplodiraju prvi. Osjećam se klizi preko ruba, i znam da će sigurno pobijediti ovu utrku. Vaša prianja, sisa usta ide još brže na moj penis, a mi oboje znamo ću uskoro će ispuniti usta, s mojim toplom kremom. Ja sam odlučan u namjeri da nastavite lizati kao što sam ja spurting unutar vaše nemilosrdan usta, ali moja odlučnost je poražen od čari svoje usne i jezik.

Ja gotovo da možete osjetiti vaše usne formiranje nestašan osmijeh kao što mogu reći ja sam iza točke bez povratka. Možete početi sisa teže, koristeći samo usta i usne, ruke moj hips povlačenjem prema gore gurnuti glavu moj penis na stražnju stranu vašeg vrata. Moja usta mora napustiti svoj pička kao što sam uzdiše glasno i snažno eksplodiraju u svoje sisa usta. To se osjeća zgodne noge kao da prva dva ili tri jaka spurts moje pucati dolaze direktno grla. Moji kukovi ne mogu pomoći, ali i dalje zabode u usta, kao što sam isprazniti bujica mojih vruće bude na proždrljiv usta. Osjećam se držite preostale spurts mog opterećenja u ustima, a jezik kovitlaju ludo oko moje penis. Moj penis je awash u vašem toplom obraza i jezika, mojih vruće doći kao što ste ga Swirl o svom tijelu osjetljiva. Tada osjećam mišiće grlo kao što sisate klinkeprogutate sve moja bit. Mislio od vas gutati moju nudi vam Pogoni mene ispucan.

Vi usporiti sisa, ali još uvijek možete sisanje, lagano, nježno. Kao što je moj disanje vraća na normalu, a krv se vraća u moj mozak, ja sam udario ponovno miris vašeg uzbuđenja. Sam otvoriti oči i vidjeti vaše gyrating kukova i maca ispred mene. Moje ruke uhvatite i povucite kukove vaš zgodne plavuse seksualni opet natrag na moje lice. Nema dosadan ovaj put, moj jezik preuzima brz ritam na svoj klitoris sam odustao kad me eksplodirati. Ustima ostavlja moj penis dok jaukanje iz tvoje ushićenje. Ja mogu osjećati dribling moje dolaze padaju sa vaše usne na moj cockhead. Vaše disanje postaje otežano i duboko. Kukova se suprot kao da ste bili vodeći ljubavnika napaljene klinkepenis duboko u sebi. Ti si blizu. JA otkriti okus vašeg maca sokova mijenja nešto, postaje sve više poput meda, kao što ste u blizini vašeg orgazma. Moj jezik nemilice suckles your klitoris kao te dobiti spremni da eksplodiraju. Zatim, s keening krik, da ostvarite svoj vrhunac, da pritom vaš maca teško vratiti na moje lice. Vi zgodne zene provlačiti i jaukati, mišiće u bedro napeti. Vaš orgazam čini se da traje minutu ili više, sve dok ne sažeti, iscrpljene, na moje tijelo. Vaše wits o vama su još uvijek, međutim, kao što vidite kapi moje dolaze koja pobjegao ustima na moj penis i brzo lizati i sisati ih u usta. Moj ukus prožima usta.

Monday 5 April 2010

debele ribe

Usuditi za pamćenje
To je bilo davno i mi bismo debele ribe bili u braku oko 6 godina kada je moja supruga, Nan i posjetio sam prijatelja za večernje piće i razgovor. Zajedno smo bili tri parove sve u našim kasnim dvadesetim i ranim tridesetim godinama. Druga dva para, Derik i Cathy i Gary i Rita svi su atraktivne ljude i šest od nas je da se živahna rasprava tpohotna crnkaekla jednako lako kao i alkohol. Nedugo zatim, Galliano stingers i Harvey Wallbangers su bili veliki hir pića i dok su muškarci bili piti ili rum i koksa ili pivo, žene imbibed trendy piće.

U nekom trenutku razgovor okrenuo na spol i jedna stvar dovela do još i prije nego su šest od nas su igrali strip poker. mlade ribe Tijekom igre, Rita činilo unembarrassed gubi na odjeću, ali Nan i Cathy činilo da se bore jedni s odjeće su izgubili. U stvari, to je više ruku prije nego što žene doista počeo uzimajući dolje na njega, jer cipela je otišao i onda drugi licni oglasi smsshow, prsten, drugi prsten, nausnice, druga naušnica, ogrlica i tako dalje.

U vrijeme žene zaista je dobio oko na bilo kakve ozbiljne svlačenje dečki svi su bili goli ili gotovo tako. Uostalom, to je ljeti, a dečki nisu bili zapravo nosi sve što je puno za početak.

Nedugo Derik je sisate matorkeodustala svoju gaćice, a kurac viceva započeo počinju s Ritom razmatra da Derik je dobro ime. Yup - Imao sam prosjek kurac i tako je učinio, ali Gary Derik je obješen kao konj. Kao što smo svi muškarci blago su pobudila je sve o kao velika kao što su vjerojatno da će debele kucke dobiti i Rita je napravio još jedan duhovita primjedba da je pitali što bi bilo kao da imaju nešto te veličine unutar nje. "Zapravo to nije sve što je ugodno," Cathy chimed in "Kako se često kao da ne boli, a ja stvarno želim je bio malo manji. Se bilo tko obaviti operaciju smanjenja kurac ", pitala je dok je giggling. Jasno buzzed sada Nan ušao razgovor i rekla da bih uvijek mogla čuti žene lako se protežu za smještaj gotovo bilo koje veličine penisa. Njezin ton je malo self-pravednika i možda čak i malo slinav ..

Treba spomenuti da je Nan osnovne škole učitelj i ona je jedan od onih sms oglasidosadnih učitelja koji su know-it-all's. Sam joj nježno vole, ali ponekad joj je teško uzeti. Stvar o učitelje osnovnih škola je oni dobiti tako se koristi za vlast i koja ima kontrolu nad minutia svojih učenika - na mjesto debele jebacice gdje dijete ne može ići popišati bez svog odobrenja - da oni početi dobivanje ideja da oni svibanj neće uvijek biti pravo, ali oni nikada ne može biti u krivu. Pa kad joj je Cathy komentar o Derik je veliki kurac bude neugodno, Nan odbija i rekao da je nonsens. "Možda želite probati" ukoreno Cathy na kojem trenutku Rita težio-u i rekao da bi trebao staviti Nan joj novac gdje joj usta bila, da tako kažemo.

Gary govorio za prvi put od subjekta je okrenuo i rekao: "Pa Nan, to izgleda kao te imati izazov na stol. "Ne trebam dokazivati ništa," Nan, sms dopisivanjerekao je prkosno, "to je jednostavno tako i to je to." Problem je da Nan's ton sugerirao ako Cathy je tvrdo vrijeme rukovanja Derik veličine mora biti nešto krivo ili neodgovarajuće o Cathy . Pokušao sam tiho reći Nan štagalj 'bio malo tvrd na Cathy, ali Galliana se činilo da se radi njezin show. Tijekom sljedećih deset ili petnaest minuta kartice igra napredovala do mjesta gdje Rita je samo jedan od šest od nas koji još uvijek je nosila više od osmijeha i u njenom slučaju to je debele amaterke bio škrt par crnih gaćica bikini silkscreened s likom sove i riječi WHOoooo postavljen sugestivno preko zdjelice.

Kroz ostatak kartice igre, naše dvije parova stalno zadirkivali Nan sms upoznavanjedokazati da je mogla nositi Derik je naizgled unnatur kurac. Nan djelovala sve smeta što joj se zove blef i ona mi je pucao molećiv pogled otklonski ju van. Iz razloga ja ne razumijem u to vrijeme sam odlučio da se pokorite mojim usta zatvorena i neka Nan uspjela izvući iz obvezuje da bih sama prijeđe u. Uostalom, sve što ona stvarno morao učiniti bio je priznati da možda i ona govori izvan reda, te da bi 'bio kraj njega. Ali - kao što kažu, ponos dolazi prije pada i tako njen ponos debele dame dobio Nan kopali dublje i dublje u neredu uzrokovane snimanja off joj usta.

Konačno, riječi: "staviti gore ili šuti" su govorili i push došao gole plavusekako ugurati. Nan staviti na oholi ton svira njene adut i rekao da je kao sobi njezin muž Ja nikad ne bih se slažu da joj se dozvoli to zabrljati sa drugim muškarcem. Veliki - sada je lopta bila u mom sudu. Ona dobiva pucati off joj usta i sam očekuje da će biti teška. Istina je da više razgovora je bio pomirljiv prema guranje Nan Derik više uključen bih bio uzimajući. Razlozi su dvostruk. Prvo, iako je došao kao šok za mene u početku, bio sam postaje više nego malo uzbuđeni zbog ideje o Nan guzate plavusepromatranje s drugim muškarcem. U stvari, održao sam ruke u neposrednoj blizini moje tijelo da ih braće jer inače oni 'biti vidljivo trese. Dva, u posljednjih sat vremena ja bih razmišljao o malo drukčije nego sadnju moj kurac iznutra Cathy i mislim da ona to znala, jer da bih dao neke tinja izgleda kad nitko ne gleda je. Iskreno, nisam siguran zašto sam bio tako uzbuđen. Cathy je prosječna žena u potrazi, ali sam bio potpuno u ideju seksa s njom. Vjerojatno je rum, ali bez obzira na razloge, ona se dogodila mi se da je Nan Balling Derik je bila moja ulaznica za Cathy i po mom buzzed stanju sam smatrao cijenu je pravo, a ja bih se debele crnkinje ispuniti dva fantazije u jednoj večeri.

Nakon puno goading od drugih, Derik konačno pozvao Nan's Bluff jednoznačno. On je ustao od stola s tim velikim pijetao bobbing pokazujući put i otišao na kauč preko sobu i legao na leđa i rekao: "U redu Nan, da ste u ili ste se. Koji je to će biti? "Gledao sam Nan jer je buljila u taj veliki 'ol penis upućuju ka nebu poput priprema za lansiranje raketa. Glava je oko normalne veličine, ali od glavića do baze to je bio jedan dug, masti komadeška čovjeka. Opet, Nan protestirali: "Ovo je smiješno, nemam što dokazivati ovdje." Održao sam moj jezik, ali drugi zadirkivali Nan nemilosrdno i ona ljutito okrenuo prema meni i reče: "Je li to ono što želite? Želiš otići i pokušati da neman penis? "Ja dodged joj pitanje i spretno je odgovorio:" Hon, tko god te obaviti sretniji od mene, ali ako to je bio meni mislim sisate kuckeda bih se vratio dolje i ispričati. "" Pa smo upravo ćemo vidjeti o tome, "Nan groused ustajanja, blistav na mene. Njezine oči bijesno utro ali joj bradavice izgledao dovoljno teško ispočetka stakla i tu je definitivno mošusni miris o njoj.

Razjareni sada, Nan šetao se definitivno za kauč i kleknuo iznad Derik. "Pa to je ono što je 'gonna uzeti zatvoriti sve vas gore" Nan uzvikivali jedna polovina, pola nerazgovjetan. "Možda smo samo trebali ići kući sada Nan," lagao sam, znajući vrlo dobro da je i podigao ulog na koji se usudio odvezli ju. To je iznenađujuće što kombinacija ponosa, alkohola i sirovi seksualni nagon može učiniti kako bi ponašanje nekoga tko je obično krute u smislu stavova i ponašanja. Nešto guzate kuckeu meni je sadistički uživajući Nan's težak položaj. Bilo je vrijeme bila skinuta i klin klin na štrajk koji pušu joj masivni ega je bobbing odmah ispod njezina spola.

Svatko je okupio oko kauč sada i uvijek pokretač, Rita chimed u, "Bolje stići dolje i vodič koji stvar Nan ili možda samo dobiti na tvoj dno." "Da bas," Nan hissed, ali ona je u stvari doći do dolje a kad je dotaknuo Derik je pijetao prvi put, izvukao je za ruku brzo daleko, pogledao me u srdžbi opet i tada se definitivno uhvati ga čvrsto. Bez obzira što se dogodilo ili nije dogodilo večeras došlo je idući u biti jedan helluva boriti sutra. Bez obzira, bio sam počinio. Derik je imao dobar osjećaj držati usta zatvorena Rita počeo skandirali "uzmi, uzmi ga", i Cathy i Gary pridružio rezervirati ja ostao nijem i Nan uzeo jedan posljednji pogled uokolo, upravljive Derik je penis da joj ulaza i opušteno kleči njezina bedra samo dovoljno da je glava unutar nje. "Pa još jedan čovjek je u meni sada, Hon", s napaljene klinkegorkim naglaskom na "Hon". "Što ćete učiniti o tome?

Ljubio sam Nan puna na usta i stavio mi ruke na ramena i nježno, ali čvrsto ju je gurnuo dolje na prve trećine ili tako Derick's Derrick. Nan prekinuo poljubac da se u veliki pritisak zraka i ona sama pokušala lift off invaziju mišića, ali moje ruke održana ramena prema dolje. "Problem Hon?" Ja goaded nju. "Dokazuje svoju točku smo mi?" Postoji puno više od njega tamo dolje tako bilo da ste "Moram reći 'stric' na ovaj jedan ili početi raditi da su velike stvari u vas." Samo uzimanje agresivnim tonom s ovim regulaciju Žena je imala moje loptice uzbudljivom i zatezanje i moj penis throbbed. Cathy preselili malo i stavi joj ruke oko mene i samo stajao tamo smiješi cattily na moj ljuta žena. Okretanje joj gnjev Derik sada, Nan ignoriraju svi u sobu i rekao: "veliki dečko si htio da me jebati i sisate plavusesvima izgleda kao da želim to previše pa da vidimo što imate!" "OK Baby, uzmi ga usporiti i lako na početku, "Derik počeo se kreće polako i namjerno, dok Nan stenjali i faltered, dok joj tijelo rastezanje oko njega. U nekom trenutku, JA pogodak svoju podmazivanja i njegova precum izglađen stvari malo i Nan počeo kreće se lakše na njega nego vrijeme on je potpuno zabio u njoj sam čuo grleni zvuk iz tog ženu da sam samo čuo jednom prije kad je bio je u isporukom teška rada naše kćeri.

Ja održao Cathy čvrsto i htjeli ju uzeti u susjednoj sobi i zajebavati joj ludo, ali nisam mogao uzeti moje oči sisate klinkeovog rutting par. Rasijano, pitao sam se gdje je Nan je bila na plodnost ciklus, ali bilo je očito da nema prekidanja ovog Runaway Train sada. "Dajmo ove dvije malo privatnosti," Cathy šapnuo u moje uho i dala mi blagi tegljača. Sam oklijevao za drugi hipnotiziran po tjelesnima sceni, a pred nama je prošaptala iznova i reče: "Hajdemo da nam daju malo privatnosti. S tim sam okrenuo i slijedi Cathy njihovim master spavaća soba i shvatio da je Rita i Gary su bili nigdje da se vidi - vjerojatno u sobi gosta. Volio sam ju rasuđivanje. Derik i Nan moć imati nešto za reći o Cathy i mene to ide, ako smo debele i sisate čekali dok su završili. Oproštenje je lakše dobiti nego dopuštenje.

Da. Doživio sam dva seksi napaljene klinkemaštarije tu noć, ali bio sam u krivu o Nan branju boriti sljedeći dan. Ona je bila neobično mirna o cijelom događaju, a kad sam prišao joj seksualno tu večer rekla je jednostavno da je ona bila u bolovima, dati joj par dana da ozdravi. Najveći šokira došao kada debele kucke je Nan rekao da treba pozvati Derik i Cathy na večeru uskoro.

Thursday 1 April 2010

sisate picke

Noći ni od nas nikada neće zaboraviti.
Noć Nitko od nas neće sisate picke zaboraviti ikad
Škola pustiti van i sam imao osmjeh na moje lice. Večeras je noć. Ja kupio kutiju kondoma, ona je čak imao testirani stavljajući ih na nekoliko puta, no večeras je konačno noć oni su idući u biti dobro iskoristiti.

Dopustite mi da vam kažem pauzirati malo sms upoznavanjeo sebi i svojom djevojkom, Emily. Ja sam o 6'1, bek / kapetan nogometne reprezentacije i sve oko prilično snažne. Nisam ogroman dolje ispod, ali ima je oko 7 cm x 2 cm raditi. Ona je Showstopper. Knockout crnka s raskošnih teče kosu i kao magarca da umre za. Ona nosi grudnjak 32b lijepe grudi i on uklapa u ustima poput grejpa. Njezina koža je fer ten s raskošnim plave oči i osmijeh koji bi mogao napraviti samo vas i rastaliti. Ona je bila uvijek strah igrati se. Naš prvi poljubac bio prilično velik posao kako bi joj na taj način možete zamisliti kako je bilo prvi put ruku skliznula dolje.

Mi smo uvijek imali zdrav seksualni odnos mlade picke nakon što je počeo da gubi gore, moje meko prstima na svojim toplim pička samo bi ju prede. Imali smo razgovarali o seksu za dugo vremena, ali ona je jako strah da zapravo ide preko s njom. Znao sam da je htjela, gaćice bi dobili mokro samo govori o tome. I noć prije nje i napokon sam odlučio večeras će biti noć. Njeni roditelji bili su izvan grada na konju show i da će biti boraviti vikend daleko.

Sam hodio daleko od polja do kuće moj auto, ja sam rekla sms dopisivanjemoja mama je boravio tamo kod prijatelja kući, a ona ga kupio. Sve moje stvari bio upakiran gore i krenuo sam ravno do njezine kuće. Od trenutka kada sam išao u vrata, te mogao probati seksualnu napetost između nas. Ja uvijek znam kad mi je želi do određenog izgledati u svom oku i to je bio najočitiji je ikad postojao.

Ljubio sam joj teško i dugo. ispuštajući moja torba kao leđima udario u zid. Ubrao sam njezine noge prema gore i stavite ih oko mog struka. lepe picke Nikad ne ostavljajući moj jezik ostaviti usta njezina. Ona je znala poljubiti tako dobro. Bio sam već tvrdo kao kamen i ona to znala. Bokovima squirmed i igrao sa svojim pijetao ispod naših hlače. Nosila je tanki ljubičasti par noći hlače i remen ispod, a sa mojim košarku gaćice je bilo dosta osjeća između oba od sms oglasinas. Ja jedva mogao razabrati meke nabore njezine meke vagine. I teško je vrištala.

Ona stavi joj ruke oko mog kneck i ja staviti ruke ispod magarca za malo više podrške i voljela je svoje ruke na nju magare. Hodali smo kroz kuhinju, desno kroz nju opeke hodnika vodi natrag u svoju sobu. I malo joj usne nježno kao što smo zakoračili u njezinu sobu i bacio ju na krevet. Ona voli osjećaj bespomoćna. JA je otišao za njom i njena košulja je off u pitanje sekundi. Njen grudnjak je bio narančasti dobrodošao iznenađenje i brzo uklonjena. Njezina tits sisate matorkepostavite živahan i sladak sa svojim prekrasnim bradavice pozirala kao trešanja u sredini. Imao sam moj košulju i maknuti moj gaćice ubran istodobno i njezine noge prema gore i puzati ispod nje. Sam igrao s njom meke pička joj pod hlače i njezin zadirkivali sa mojim jezikom meko trčanje između svoje torove. Sam polako ustao i skinuo joj hlače otkrivajući joj prekrasna roza gaćice. Oni su moja omiljena je imala. Ljubio sam moj velike picke put prema dolje nogu, zaustavljanje u rad unutarnjih bedara da bi joj nešto meškoljiti. Ja polako ušuljao ruku i kad je mogao uzeti što više sam stavio prst na njoj pizda i polako utrljati. Znao sam da je ona bila u ekstazi, a to je točno gdje sam htio nju. Ljubio sam moj put do trbuhu, zaustavivši se lizati i sisati na nju malo bradavice i čuti joj jaukanje. Bilo je kao i glazba za moje uši. JA nije znati netko mogao biti to uključen.

Ljubio sam joj teško i dugo je i radio svoje ruke brže sa dopisivanje i upoznavanjemojim indeks i srednji prst na nju otvaranje i moj palac na nju klitoris. Njeno tijelo je pod mojim potpunu kontrolu. Ja pratiti izvan joj gaćice te ih preselili na to s jedne strane za nju blistavim maca da sazove moje prste unutar njega. Ja umočen jedan prst unutar njega s lakoćom mastan. JA dont misliti ona nikada nije bilo uključeno. Ona je gotovo vrištanje u ovom trenutku. Ja klizanje dva prsta u nju i iz malo proširiti. Joj zbijeno pićka je mužnje moje prste. On nokte kopaju na leđima jer je jauk u moja usta. Ja povući iz poljubac i uzeti off joj gaćice. I neka moj guzate picke jezik otpada nema vremena i roniti u njoj aromatičnim pizda. Ona je tako slatka okusa poda mnom. On je tijelo ide u konvulzija i ona počinje me prosio da se zaustavi. "Stop Stop baby ćete da mi sperma! Ohhhhh", rekla krikove. Ja gledati prema gore i reći "OK" i uronite mi jezik duboko u mokro joj maca. ona screams i slajdova dolje mjehuri i shoves glavu na nju kao ona cums.

Ona ne mogu govoriti, ali želi još puno toga. ona mi sisate plavusegura prema dolje na krevet i pretražuje na vrhu me ljubi me teško. Osjećam ju vlagu na trbuh. Joj ruku prema dolje i zmija nađe moj kurac tvrd kao kamen i nasmijala se. Ona ide ravno dolje joj grlo s njom, a ne nedostaje pobijediti. Moje tijelo je u svojoj milosti sada. Njezin jezik igra s glavom na vrhu, a zatim je zakopa ga duboko u usta njezina. Pustim je držati ovaj gore za oko tri minute prije nego što JA licemjerje imati crne picke ništa, ali joj slatka maca na moj kurac. Ona gleda u mene, a ja joj kažem želim da se unutar nje. bez riječi smo oboje dobili kretati prema drugom i poljubi teško i dugo poljubac. Ja ga razbiti i reći joj ja sam idući u dobiti kondom iz kese. Ona kaže kako nema sve što ja želim, moja mama me stavi na pilulu prije tri tjedna. JA skoro izgubljen moj sabranost ovdje, ali je zadržao sve to zajedno. Ja joj je preko zrcaljeno i njezin pognut na krevet. Njena prekrasna magarac mi bulji u lice. Ja gaver njoj pizda posljednji lizati i ona squirmed. Onda JA je otišao za to. Zgrabio sam bokovima i staviti moj kurac pravo na otvaranju joj maca. "Budite soft baby, nisam tamo ste imali prije", rekla je ona kao ona polako skliznula natrag na moj penis. Bila je to nevjerojatna stvar sam ikada doživjeli. Joj zbijeno pićka osvojila moj penis više napaljene klinkenego što sam ikada pomislili moguće.

Njezina himen je već prekinuo s tampona tako da nije bilo nereda, ali ona je bila gotovo vrištala u bolovima. Moj kurac osjećao kao da je bitak muzu njezin mišiće. Kao što je njoj pizda prilagođeni novim dobre picke uljez počela osjećati zadovoljstvo moj penis njezina cijepanja na dva dijela. Ona je vikala "ohhhhh moj goddddddd" i ja grunted kao ona podržan na mene ", rekla mi je rekla da zajebavati joj teško", željela je rammed u njoj. Ja izdvajali natrag, gotovo klizi van i golubice natrag u, Pickin up tempo. Joj dupe počeo šamarati protiv mene kao što sam pao u u ekstazu. Bio sam sisate zenestvarno uzimajući ga tamo prilično teško u ovom trenutku i ona je zvučalo kao da je o to dogoditi se opet. Nakon otprilike pet minuta je pustio sve inhibicije i došao na drugi vrištanje orgazma. Sam okrenuo ju više i dobio na vrhu joj i počeo oranju u njoj pizda. Vozeći moj kurac duboko u nju je sve što sam mogao učiniti da držite leđa sperma. ona poljubi me tvrdo i moaned, mi govori koliko me voli i ja htjela tako loše. To samo me zajebavati joj teže. Počela je vrištati i ja opet na nju nipples isisan kao što sam zaglavio moj penis u njoj. On disanja je početak da biste dobili puno više nedirnuta i JA nije znati koliko dulje sam bio idući u plave picke biti u mogućnosti zadržati.

Ja prevrnuo na leđa i ona je došla sa mnom. JA dont čak mislim da cam iz nje kao što smo valjane. Kosa joj je bila sve raščupane kose, a bila guzate kuckeje blistavim znojem, ali ona wasnt događa da se zaustavi. Ona je sama podigla i pala natrag dolje na moj penis. Sam je zgrabio i povukao ju prema meni, potezanje moj vlazne picke penis gotovo iz nje i počeo sam to raditi polako natrag u nju. Njezina jauk su previše za mene i osjećao sam se moj lopte početi zategnite. Doista počeo ga lupa u nju, držeći joj zbijeno i ramming moj kurac u nju. Ona je vikala kako joj maca počeo gole plavusestiskati u trećoj orgazma. a ja izgubio sve moje sabranost i otpuhao u nju.

I tako je na svom čvrsto i nježno kao što sam otišao mekan. Sjeli smo u mješavinu vlastitih sokova, o njoj i sam i na njenom krevetu i polako poznate picke zaspali u rukama svaki drugi. To je bio samo početak prilično smiješno prve noći seksa.pohotna plavusa